De Thermen2

Hondenplons in buitenbad De Hoorn komt er weer aan

Zwemmen samen met je hond? In Alphen aan den Rijn is dit al een aantal jaar traditie bij zwembad De Hoorn. Ook dit jaar weer. Zijn jij en je hond er ook bij op zondag 4 september?

De zomer is alweer bijna voorbij, wat betekent dat er niet veel gezwommen meer gaat worden. Daarom mogen honden samen met hun baasje als laatste in het buitenbad van zwembad De Hoorn zwemmen. Hiermee wordt het buitenseizoen definitief afgesloten.

Wil jij meedoen? Dat kan. Toegang voor de hondenplons kost € 2 per hond. De baasjes mogen natuurlijk ook nog een duik nemen. Al het geld dat hiermee wordt opgehaald gaat naar het goede doel. Je kan ook altijd nog extra geld doneren.

Let op: toegang tot het buitenbad voor de hondenplons is een andere ingang dan de ingang van het zwembad. Je kunt via het hek van de parkeerplaats naar binnen. Daar kun je nog een kaartje kopen of je ticket laten zien.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.