Honderd kunstenaars bij kunstroute #ALPHENART

Op 3, 4 en 5 november wordt in het Alphen aan den Rijn de kunstroute #ALPHENART georganiseerd. De route leidt onder andere door het centrum, langs het station, door winkelcentrum Aarhof en naar het Alphense gemeentehuis.

In totaal doen zo'n honderd kunstenaars mee aan de kunstroute, waaronder graffitikunstenaars, beeldhouwers, schilders, fotografen en keramisten. 

Tijdens de route hangt kunst in bomen, staat kunst in de tuinen en perken en worden muren beschilderd door de graffitikunstenaars. Ook worden lege panden omgetoverd tot galeries, waaronder het voormalig pand van de V&D. Tijdens deze dagen zorgen diverse muzikanten voor muziek in het gemeentehuis, de Aarhof en de straten.

Op 3 november wordt de kunstroute bezocht door enkele schoolklassen en volgt om 17.00 de officiële opening in de Aarhof. De kunstroute is 4 november tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken, op 5november van 12.00 tot 17.00 uur.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.

Politiek plein vandaag 12:34

Extra inzet voor arbeidsparticipatie

Wethouder Anouk Noordermeer heeft toegezegd dit jaar met een ambitieus plan te komen om de arbeidsparticipatie in Alphen aan den Rijn te vergroten. Dit deed ze in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni, naar aanleiding van een amendement dat GroenLinks en PvdA hierover indienden.