Josh Walet

Hooftstraat ter hoogte van de Koningin Julianabrug afgesloten vanwege 'onregelmatigheden'

Momenteel vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan het fietspad op de Koningin Julianabrug in Alphen. Tijdens de werkzaamheden zijn 'onregelmatigheden' aangetroffen, waardoor de Hooftstraat ter hoogte van de brug is afgesloten.  

Sinds begin deze week vinden er werkzaamheden plaats aan de slijtlaag van het fietspad op de Willem de Zwijgerlaan, aan het gedeelte dat over de Koningin Julianabrug heen gaat. Om die reden is de brug in één rijrichting afgesloten voor autoverkeer.

Nu is echter het gedeelte onder de Koningin Julianabrug ook afgesloten. Er zijn 'onregelmatigheden' geconstateerd, laat een woordvoerder van de gemeente weten. "Bij geplande werkzaamheden aan het fietspad over de Koningin Julianabrug zijn onregelmatigheden geconstateerd. Gemeente Alphen aan den Rijn en de provincie doen hier op dit moment onderzoek naar."

Het gedeelte van de Hooftstraat dat onder de brug doorloopt is daarom uit voorzorg afgesloten. "Ook de ruimte onder de Julianabrug, verhuurd aan een ondernemer, is tijdelijk niet te gebruiken." Afgezien van de maatregelen vanwege de werkzaamheden aan de brug, kan verkeer gewoon over de brug.

De afsluiting onder de brug heeft wel gevolgen voor verkeer dat onder de brug door wil. Er kunnen namelijk geen auto’s meer onder de brug door rijden. Mocht je dus met de auto die kant op gaan, houd er dan rekening mee dat je moet omrijden.

Afsluiting hooftstraat


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:35

Het nieuws van week 29 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van nieuwe locaties voor de Alphense kermissen en vernielingen bij de Kinderboerderij Bospark tot aan een scheur in de Koningin Julianabrug en de opening van Boekhandel Haasbeek in hun nieuwe pand. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 15:20

Zelfstandig wonen met een lichamelijke handicap? Dat kan

Verspreid over de flat Stortemelk heeft Woonforte vijftien bijzondere appartementen: de Fokuswoningen. Een Fokuswoning is een aangepaste, gelijkvloerse en rolstoeldoorgankelijke woning, die je huurt van de woningcorporatie.

Werken vandaag 14:03

Het nieuwe vacature aanbod van week 29

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Fabrica

Het eerste Alphense castellum is gebouwd in 'the middle of nowhere'. Langs een rivier ingeklemd tussen het land en het water. Albaniana ligt in een smalle corridor met als dichtstbijzijnde Romeinse legerbases Velsen en Vleuten. Dat betekent dat de mannen de eerste jaren op zichzelf zijn aangewezen.