Dutch Dream
Advertorial Winkels

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

De hoog laag bedden van Dutch Dream zorgen voor een fijne nachtrust en hebben de uitstraling van een luxe boxspring!

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een hoog laag bed?

Met een hoog laag bed kom je gemakkelijker je bed in en uit, hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om langer thuis te wonen. Verder kan een hoog laag bed in zijn geheel omhoog gezet worden en kan je verzorging krijgen op een fijne hoogte. Tevens is er een anti-Trendelenburg stand, op deze manier kan je met je bovenlichaam hoger liggen terwijl je rug gedurende de nachtrust nog steeds recht blijft. Hierdoor heb je minder last van onder andere ademhalings-, maag- en slokdarmklachten en krijgt je lichaam alsnog de ondersteuning die het nodig heeft.

Een ander groot voordeel is dat stofzuigen onder het bed en het bed opmaken een stuk makkelijker is. En weet je wat het mooiste is? De hoog laag bedden van Dutch Dream zien er niet uit als een ‘zorg bed’, het heeft namelijk de uitstraling van een luxe boxspring. Door hun eigen productie is het bed geheel naar wens samen te stellen, denk hierbij onder andere aan de stof, kleur en het formaat. Op deze boxspring kan ieder gewenst matras geplaatst worden.

Passende matrassen

Voor een fijne nachtrust zijn goede matrassen van belang. De verkoper in de winkel test samen met jou welk matras perfect bij jou past. Met persoonlijk advies wordt er voornamelijk gelet op een rechte lighouding en een goed ligcomfort.

Geniet jij straks van gemak en comfort in een puur Hollands hoog laag bed? Uiteraard ben je van harte welkom om de mogelijkheden van de Comforta boxspring geheel vrijblijvend te komen bekijken. Kom voor persoonlijk advies langs bij de Euromarkt 103 in Alphen aan den Rijn. Bekijk hier alvast meer over de eigen boxsprings van Dutch Dream.


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.