HooG Selections

HooG Selections nieuwe hoofdsponsor van Oldtimerdag: “Een waardevolle toevoeging aan dit prachtige evenement”

De Oldtimerdag is een jaarlijks terugkerend evenement waar menig Alphenaar naar uitkijkt. Een evenement is echter niets zonder sponsoren. Stichting Oldtimerdag is dan ook blij om aan te kondigen dat HooG Selections zich aan hen heeft verbonden als één van de hoofdsponsoren.

HooG Selections is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van bijzondere liefhebbersauto's. Het bedrijf richt zich op zowel klassieke auto's als youngtimers. Bij HooG Selections draait het allemaal om de passie voor auto’s. Dat is dan ook de reden dat het aanbod van auto's bij HooG Selections zeer gevarieerd is en uiteen loopt van bescheiden modellen zoals de Fiat Panda tot klassieke iconen zoals een Ferrari Testarossa. Dit brede scala aan auto's stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de diverse smaken en interesses van autoliefhebbers.

Waardevolle toevoeging

Dit jaar zal HooG Selections dus aanwezig zijn op de Oldtimerdag. Waarom ze de samenwerking zijn  aangegaan? “We beschouwen de Oldtimerdag als een prachtig evenement waar gepassioneerde autoliefhebbers samenkomen. We denken dat dit evenement een unieke gelegenheid biedt om mensen te ontmoeten die dezelfde liefde en waardering voor klassieke en bijzondere auto’s delen”, legt HooG Selections uit.

Ook zien ze de Oldtimerdag als een uitstekende kans om het bedrijf te presenteren aan nieuwe enthousiaste liefhebbers die mogelijk nog niet bekend zijn met HooG Selections. Door aanwezig te zijn op het evenement, hopen ze nieuwe connecties te leggen binnen de autogemeenschap. “We hopen met onze bijzondere collectie aan auto's een waardevolle toevoeging te zijn aan het al prachtige evenement. We moedigen bezoekers van de Oldtimerdag ook zeker aan om langs te komen bij onze stand, de auto's van dichtbij te bekijken en een praatje te maken. We delen graag onze passie en kennis!”

Bezoek de showroom

HooG Selections is gevestigd in Katwijk aan Zee. De collectie staat in een 6000 m2 showroom en bezoekers zijn dan ook meer dan welkom om binnen een kijkje te nemen naar de diverse collectie, ook als ze geen intentie hebben om een auto te kopen.  


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 11:42

Alphense zwembaden ontvangen Keurmerk Veilig & Schoon

Twee Alphense zwembaden van De Thermen2 ontvingen woensdag het Keurmerk Veilig & Schoon. Deze werd toegereikt door Wethouder Gert-Jan Schotanus aan directeur Remco Pielstroom. De jaarlijkse strenge toetsing is door zwembad De Hoorn en zwembad Aquarijn goed doorstaan, waardoor ze wederom het branchekeurmerk voor zwembaden mogen dragen.

Advertorial Horeca vandaag 09:21

10 Jaar Subway in de Baronie: Jubileum en donatiekansen!

Het is feest in de Baronie, want Subway viert haar tiende jubileum! Een terugblik op tien jaar heerlijke broodjes en gezelligheid markeert niet alleen een mijlpaal voor Nico en Godelieve, maar ook een gelegenheid om iets terug te geven aan de Alphense gemeenschap.

Advertorial Winkels gisteren 17:08

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Sport gisteren 16:02

Dertiende editie van Alphense Bruggenrun gaat komende donderdag van start

Morgenavond is het zover: de dertiende editie van de Alphense Bruggenrun! Loop jij morgen mee tijdens de hardloop- en wandeltocht? De tocht gaat dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen twee verschillende afstanden lopen: 10 kilometer met 29 bruggen en 5 kilometer met 21 bruggen.  

Overige gisteren 14:56

Bekend gezicht keert terug in de Julianastraat: De Gaper terug van weggeweest

In de Julianastraat van Alphen aan den Rijn is een opvallende verschijning weer teruggekeerd naar zijn vertrouwde plek boven de winkel van Natuurdrogisterij De Hazelaar. Na veel nieuwsgierige vragen van Alphenaren en zoekende blikken van puzzeltochtparticipanten is het goede nieuws bevestigd: De Alphense Gaper is terug!