Advertorial Economie

Hoogendoorn al 30 jaar witgoedspecialist

Het is feest bij Hoogendoorn Witgoed op de Euromarkt! De witgoedspecialist bestaat 30 jaar. Dit vieren Henk en Corina Hoogendoorn zaterdag 30 november in de winkel samen met hun klanten.

Henk Hoogendoorn begon in 1989 als servicemonteur vanuit een klein schuurtje in Nieuwkoop. Daar verkocht hij zijn eerste wasmachines. Het bedrijfje groeide snel en al gauw kwam zijn vrouw Corina een handje helpen. Henk Hoogendoorn: “Zij nam de administratie op zich. Na 4 jaar verhuisden we naar de Alphense Julianastraat waar ik samenwerkte met Petrelli. Vervolgens zaten we in de Willemstraat en vanaf 2001 in de Van Nesstraat. Inmiddels zitten we alweer 6 jaar op de Euromarkt op een fijn punt met een mooie, lichte en ruime winkel.”

Het echtpaar kan bouwen op haar medewerkers. “Sommige zitten er al ruim 10 jaar.” Daarnaast doet Hoogendoorn Witgoed graag iets voor zijn naaste. “We sponsoren heel veel clubs in Alphen. En in augustus doneerden wij onze houtstapel aan de Alphense huttenbouw. Met Ipse de Bruggen werken we samen om alle niet-zuinige apparaten te vervangen voor duurzame. Ipse stelt hoge eisen aan duurzaamheid en veiligheid, wij kunnen aan al die eisen voldoen.”

Acties
Om het 30-jarige bestaan te vieren, nodigen Henk en Corina Hoogendoorn iedereen uit om op zaterdag 30 november deel te nemen aan leuke acties in de winkel. Klanten kunnen confetti stofzuigen om kans te maken op een Bosch steelstofzuiger. Er is een kinderspel ‘Schiet raak in de wasmachine’ waarmee zij de opbrengst doneren aan het Ronald McDonald Kinderfonds. En wie kan raden hoeveel wasgoed Henk Hoogendoorn binnen 20 seconden kan ophangen, wint een AEG warmtepompdroger!

Kijk voor meer informatie op www.hoogendoornwitgoed.nl.


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.