Advertorial Economie

Hoogendoorn al 30 jaar witgoedspecialist

Het is feest bij Hoogendoorn Witgoed op de Euromarkt! De witgoedspecialist bestaat 30 jaar. Dit vieren Henk en Corina Hoogendoorn zaterdag 30 november in de winkel samen met hun klanten.

Henk Hoogendoorn begon in 1989 als servicemonteur vanuit een klein schuurtje in Nieuwkoop. Daar verkocht hij zijn eerste wasmachines. Het bedrijfje groeide snel en al gauw kwam zijn vrouw Corina een handje helpen. Henk Hoogendoorn: “Zij nam de administratie op zich. Na 4 jaar verhuisden we naar de Alphense Julianastraat waar ik samenwerkte met Petrelli. Vervolgens zaten we in de Willemstraat en vanaf 2001 in de Van Nesstraat. Inmiddels zitten we alweer 6 jaar op de Euromarkt op een fijn punt met een mooie, lichte en ruime winkel.”

Het echtpaar kan bouwen op haar medewerkers. “Sommige zitten er al ruim 10 jaar.” Daarnaast doet Hoogendoorn Witgoed graag iets voor zijn naaste. “We sponsoren heel veel clubs in Alphen. En in augustus doneerden wij onze houtstapel aan de Alphense huttenbouw. Met Ipse de Bruggen werken we samen om alle niet-zuinige apparaten te vervangen voor duurzame. Ipse stelt hoge eisen aan duurzaamheid en veiligheid, wij kunnen aan al die eisen voldoen.”

Acties
Om het 30-jarige bestaan te vieren, nodigen Henk en Corina Hoogendoorn iedereen uit om op zaterdag 30 november deel te nemen aan leuke acties in de winkel. Klanten kunnen confetti stofzuigen om kans te maken op een Bosch steelstofzuiger. Er is een kinderspel ‘Schiet raak in de wasmachine’ waarmee zij de opbrengst doneren aan het Ronald McDonald Kinderfonds. En wie kan raden hoeveel wasgoed Henk Hoogendoorn binnen 20 seconden kan ophangen, wint een AEG warmtepompdroger!

Kijk voor meer informatie op www.hoogendoornwitgoed.nl.


Meer nieuws

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.

Overige gisteren 11:32

Zuid-Holland overweegt centrumlinkse coalitie

Met Fred Teeven als verkenner en de grote winnaar van de verkiezingen, BoerBurgerBeweging, worden de verschillende mogelijke coalities voor een nieuw college in Zuid-Holland onderzocht. Woensdag maakte de verkenner bekend welke partijen als eerst met elkaar om de tafel gaan.