Ingezonden

Hoogvliet in het Alphense centrum beschoten met luchtbuks

Maandagavond is de Hoogvliet in de Julianastraat beschoten. Dit gebeurde na sluitingstijd. Volgens de politie zijn de kogelgaten afkomstig van een luchtbuks. 

De politie kwam maandagavond ter plaatse om het pand van de supermarkt te inspecteren. Daar trof de politie drie kleine kogelgaten aan in de glazen schuifdeur van de supermarkt, in de ruit aan de kant van de Bonifaciuskerk.

De kogelgaten zijn vermoedelijk afkomstig van een luchtbuks, zo meldt een woordvoerder van de politie desgevraagd. Het gaat om drie kogelgaten. In het pand waren geen medewerkers van de Hoogvliet meer aanwezig. 

De politie gaat uit van baldadigheid en ziet daarom geen connectie met het schietincident in de tattooshop in de Julianastraat eerder deze maand. De Hoogvliet is dinsdag dan ook gewoon open gegaan voor klanten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weer in Alphen vandaag 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige vandaag 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.