Hoogvliet

Hoogvliet Kerk & Zanen start met Too Good to Go

Sinds maandag 2 december neemt de Hoogvliet supermarkt in Kerk & Zanen deel aan Too Good to Go, een app om voedselverspilling te voorkomen. Producten die normaal gesproken worden weggegooid, worden in een tasje verzameld en verkocht via de app Too Good to Go.

Via de app bestellen klanten bij de aangesloten winkels een Magic Box (tas) voor € 4,99. Aan het eind van de dag wordt de tas gevuld met producten die niet meer verkocht kunnen worden, maar nog wel goed en lekker zijn. Wat er in de tas zit, is altijd een verrassing. Hoogvliet doet in 6 van haar vestigingen een proef met Too Good to Go; het filiaal in Kerk & Zanen is de enige Alphense vestiging die meedoet. De proef loopt tot januari 2020, daarna wordt besloten of Too Good to Go wordt uitgerold naar alle Hoogvliet-winkels.

Over Too Good to Go
Too Good to Go is een sociale onderneming met als doel voedselverspilling de wereld uit te helpen. De app zorgt ervoor dat eten dat aan het einde van de dag over dreigt te blijven, alsnog op het bord belandt in plaats van in de vuilnisbak. De app is zeer gebruiksvriendelijk. Op de kaart of in de lijst kun je bekijken welke locaties iets lekkers voor je klaar hebben liggen tegen sluitingstijd. Vervolgens bestel en betaal je direct in de app en haal je het zelf op bij de locatie. Wat je krijgt, is afhankelijk van wat er die dag overblijft.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Beleef Alphen vandaag 10:40

Beleef Alphen: stadswandeling Hoge Zijde

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: stadswandeling Hoge Zijde.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:51

Harsen? Dat kan voordelig met de Harsstrippenkaart van The Center of Beauty

Veel mensen besluiten in de zomervakantie of vlak voordat zij op vakantie gaan, om te gaan harsen. Dit met de gedachte dat zij dan ook meteen minimaal drie weken haarvrij zullen zijn. Maar, zo waarschuwt The Center of Beauty, dit is niet het geval. Waarom? Dat leggen ze uit.

Coronavirus in Alphen vandaag 09:15

Corona testlocatie in Alphen gaat opnieuw verhuizen

Geen tweede teststraat, maar wel een verhuizing. Dat staat de corona testlocatie in Alphen binnenkort te wachten. SO Retail groep van Schouten Olie BV stelt hiervoor een leegstaand pand beschikbaar.