Hoogvliet

Hoogvliet Kerk & Zanen start met Too Good to Go

Sinds maandag 2 december neemt de Hoogvliet supermarkt in Kerk & Zanen deel aan Too Good to Go, een app om voedselverspilling te voorkomen. Producten die normaal gesproken worden weggegooid, worden in een tasje verzameld en verkocht via de app Too Good to Go.

Via de app bestellen klanten bij de aangesloten winkels een Magic Box (tas) voor € 4,99. Aan het eind van de dag wordt de tas gevuld met producten die niet meer verkocht kunnen worden, maar nog wel goed en lekker zijn. Wat er in de tas zit, is altijd een verrassing. Hoogvliet doet in 6 van haar vestigingen een proef met Too Good to Go; het filiaal in Kerk & Zanen is de enige Alphense vestiging die meedoet. De proef loopt tot januari 2020, daarna wordt besloten of Too Good to Go wordt uitgerold naar alle Hoogvliet-winkels.

Over Too Good to Go
Too Good to Go is een sociale onderneming met als doel voedselverspilling de wereld uit te helpen. De app zorgt ervoor dat eten dat aan het einde van de dag over dreigt te blijven, alsnog op het bord belandt in plaats van in de vuilnisbak. De app is zeer gebruiksvriendelijk. Op de kaart of in de lijst kun je bekijken welke locaties iets lekkers voor je klaar hebben liggen tegen sluitingstijd. Vervolgens bestel en betaal je direct in de app en haal je het zelf op bij de locatie. Wat je krijgt, is afhankelijk van wat er die dag overblijft.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:23

Schot in het water voor ijsvorming

De gemeente Alphen aan den Rijn plaatst op donderdag 12 december een schot in het water bij het bruggetje in de Hooftstraat in Alphen. Hierdoor kan er deze winter mogelijk geschaatst worden.

Overige vandaag 12:01

Watertappunt op station Alphen aan den Rijn

De NS is al enige tijd bezig met het aanleggen van gratis watertappunten op stations in heel Nederland. Het watertappunt wordt volgende week op het station in Alphen geplaatst.

Advertorial Winkels vandaag 11:13

De beste sportschoenen voor jouw voeten

Twijfel jij welke sportschoenen het beste aan jouw voeten passen? Breng dan eens een bezoek aan Running & Walkingcenter in de Raadhuisstraat. Dan loop je gegarandeerd met het juiste paar schoenen naar buiten!

Sport vandaag 09:52

Blom fluit zijn laatste Europese wedstrijd

Op donderdag 12 december fluit arbiter Kevin Blom de Europa-League-wedstrijd Espanyol – CSKA Moskou. Het is de laatste internationale wedstrijd die Alphenaar Blom fluit.

Overige vandaag 09:04

Limousine Make-A-Wish gespot in Alphen

Op woensdag 11 december werd een limousine van Make-A-Wish gespot in de Raadhuisstraat in Alphen. De limousine stond in de straat geparkeerd omdat de Esports Game Arena een rol speelde bij het in vervulling laten gaan van een wens.