Algemeen

Horecaondernemer gezocht voor Bentwoud

Ben jij een creatieve ondernemer met een visie die een eigentijdse recreatievoorziening met horeca wil realiseren? Staatsbosbeheer is op zoek naar een recreatieondernemer voor het Bentwoud in Hazerswoude Dorp. Het Bentwoud is het grootste bosgebied in de Randstand.

Staatsbosbeheer wilt graag een horecalocatie waar bezoekers een kop koffie kunnen drinken en activiteiten kunnen volgen. De voorziening moet meegroeien met de wensen van de bezoekers en het Bentwoud zelf. Staatsbosbeheer is van mening dat het Bentwoud nu nog onvoldoende mogelijkheden biedt aan bezoekers zoals gezinnen met kinderen. 'Er is veel ruimte voor creativiteit en ontwikkeling van activiteiten om nieuwe doelgroepen naar het Bentwoud te trekken' meldt Staatsbosbeheer. De locatie die Staatsbosbeheer nu op het oog heeft ligt naast de parkeersplaats Bentwoud West. Hier is een open veld waar wandel-, fiets- en ruiterpaden aanwezig zijn.

19 juni vanaf 14.00 zijn medewerkers van Staatsbosbeheer aanwezig bij het Bentwoud om je rond te leiden en vragen te beantwoorden. Aanmelden kan via ondernemenbentwoud@staatsbosbeheer.nl. Plannen kunnen tot uiterlijk 16 september 12.00 uur worden ingediend. Op 15 oktober volgt een uitsluitsel over de gemaakte keuzes. De plannen worden bekeken door een selectiecommissie met vertegenwoordigers van verschillende disciplines van Staatsbosbeheer.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.