Poppodium MAX / Stichting De Fantasie Compagnie.

Horrorliefhebbers zijn welkom in Alphens Spookhuis

Op maandag 19 oktober opent de ‘Fright Factory’ haar deuren aan de Olympiaweg in Alphen aan den Rijn. Deze Halloween experience is een project vanuit Poppodium MAX en Stichting De Fantasie Compagnie.

Bezoekers worden bij de Fright Factory door verschillende ruimtes geleid, elk met een uniek horror-thema. “Op iedere soort angst wordt wel ingespeeld”, aldus initiatiefnemer Jeroen de Nie. “Van de klassieke coulrofobie (fobie voor clowns, red.), tot spinnen, doktoren, poppen en andere narigheid.” Naast de meest uiteenlopende enge props zullen de ruimtes uiteraard ook bevolkt worden door ervaren scare actors.

Het spookhuis is van maandag tot en met donderdag open. In de middag (12:00 tot 17:00 uur) met de adviesleeftijd tot 16 jaar en in de avond (19:00 tot 23:00 uur) is het open met de adviesleeftijd vanaf 16 jaar. “We maken de avondedities natuurlijk wat heftiger dan de middag”, aldus De Nie.  

Coronaproof

De hele experience is coronaproof opgezet. “We volgen uiteraard alle richtlijnen en zorgen er op alle manieren voor dat de bezoekers op een veilige manier kunnen genieten van al het engs dat we in de aanbieding hebben”, legt De Nie uit.

De tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop van Alphens.nl. Er wordt gewerkt met tijdssloten van een kwartier.

Hieronder krijg je een eerste impressie. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 19:58

Eisenhowerlaan weer open voor verkeer na weekendafsluiting

Donderdagavond ging de Eisenhowerlaan een lang weekend dicht. In die tijd is dag en nacht doorgewerkt om een duiker te vervangen en de weg vervolgens te asfalteren. Maandagochtend vroeg ging de weg weer open.

Advertorial Coronavirus in Alphen gisteren 18:43

Corona sneltest locatie in Alphen: binnen 15 minuten weet je de uitslag

De ondernemers vader Frangken Tuhumena en zoon Jason Tuhumena lanceren dinsdag de corona sneltest point aan de Ondernemingsweg 4 in Alphen aan den Rijn. “Alphen heeft hiermee haar eigen kwalitatief hoogstaande corona sneltest. Binnen 15 minuten na de test ontvang je per mail de uitslag of je wel of geen corona hebt. Ook geeft de test aan of je in het verleden reeds corona hebt gehad.”

Advertorial Sport gisteren 17:37

Wandelen versus hardlopen

Nu veel sporten weer stilliggen, gaan we spontaan op zoek naar alternatieven om toch een beetje in beweging te blijven. Wandelen en hardlopen zijn beide laagdrempelige sporten, die je heel eenvoudig uit kunt oefenen en waar je niet zoveel spullen voor nodig hebt. Maar welke sport is nu eigenlijk beter? Kun je beter 5 km gaan hardlopen of heeft 5 km wandelen toch de voorkeur?