Centrum Aa/dR
Natuur en recreatie

Houten speelschip bij strandje Zegerplas

Er wordt nog steeds hard gewerkt bij de Zegerplas. Deze week is het houten speelschip voor de kleinste kinderen geplaatst bij het strandje aan het meer.

Het speelschip is één van de laatste toevoegingen bij de Zegerplas. De afgelopen maanden is het gebied rondom de Zegerplas flink onder handen genomen. Er zijn bruggen vernieuwd, wandelpaden aangelegd en openbare toiletten geplaatst in het recreatiegebied. Ook zijn de strandjes aangepakt zodat het weer schoon en veilig is om te spelen en te zwemmen. Bij Wet 'n Wild kun je straks over een drijvende vlonder over het water lopen en is de ligweide een stuk groter geworden.

In het water van het meer is er de onderwaterwereld veranderd. Voor duikvereniging Atlantis zijn er scheepswrakken neergelegd op de bodem zodat het duiken nog leuker is maar dit bevordert ook het leven in de plas. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca vandaag 11:14

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn

Na een succesvolle en compleet uitverkochte eerste editie van de WijnSpijs Wandeling in Alphen aan den Rijn kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! Op 22 september is het dan eindelijk zover, de tweede editie! En ook deze keer wandel je langs 6 restaurants, die allemaal ‘hun’ WijnSpijs combinatie serveren.  

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.