Advertorial Economie

Huis verkopen? Start succesvol met de NVM Open Huizendag!

Start succesvol met de verkoop van jouw woning tijdens de landelijke NVM Open Huizendag 30 maart a.s. Drieman Garantiemakelaars doet er uiteraard alles aan om jouw huis te verkopen.

Het te koop zetten van jouw huis kan vele redenen hebben: word je huis te klein of juist te groot? Zijn er net kinderen bijgekomen of onlangs vertrokken? Of wil je een tuin in plaats van dat Franse balkon? Voor Alphen aan den Rijn is het nu een goed moment om je huis te verkopen!

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij.

NVM Open Huizendag
Je huis open stellen tijdens een open huis is laagdrempelig en absoluut een goede manier om kijkers te trekken. Neem vrijblijvend contact op met Drieman Garantiemakelaars voor een gratis waardebepaling en informeer naar het Open Huis Startpakket.

Voor meer informatie bel naar 0172-473351 of mail: alphen@drieman.nl


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.