Evenementen

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren ook in Alphen

Op zondag 10 februari 2019 vindt huiskamerfestival Gluren bij de Buren voor de eerste keer plaats in Alphen aan den Rijn. Tijdens het festival worden in de huiskamers van diverse woningen optredens gegeven door lokale bandjes, muzikanten, poëten en andere artiesten.

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Artiesten spelen tussen 12.00 en 17.00 drie keer 'het vloerkleed plat' met een optreden van een half uur. Tijdens Gluren bij de Buren komen Alphenaren bij elkaar over de vloer en kunnen genieten van de intieme optredens van lokale artiesten.

Gluren bij de Buren is op zoek naar inwoners van Alphen die deel willen uitmaken van het festival. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken kan worden gegluurd en geluisterd. Naast huiskamers is de organisatie ook op zoek naar artiesten die hun talent tijdens het evenement willen tonen. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Huiskamers en artiesten kunnen zich tot en met 30 november opgeven om mee te doen aan het festival.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.