Algemeen

Huizen Prins Hendrikstraat vrijdag op transport

Twee woningen in de Prins Hendrikstraat in Alphen aan den Rijn worden vrijdag 8 februari definitief verhuisd. De verhuizing gaat over een kleine honderd meter. Op de oorspronkelijke locatie komt nieuwbouw.

De twee-onder-één kapwoningen zijn in januari al losgemaakt van de oude fundering. Afgelopen maandag zijn er trailers onder de woningen geplaatst om de rit te kunnen maken. Vrijdag 8 februari is om 7 uur 's morgens het uur 'u'. Dan begint de echte verhuizing. Verhuizer ALE Heavylift verwacht dat in de loop van de middag de klus is geklaard.

De afstand die de woningen naar hun nieuwe locatie afleggen is circa honderd meter. Dat is relatief het gemakkelijkste onderdeel van de hele operatie. Het op hoogte zetten is het lastige onderdeel. De woningen wegen namelijk samen circa 600.000 kilo.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.