Zuijdervliet & Turkenburg
Advertorial Economie

Hulp nodig bij het invullen van jouw belastingaangifte?

De belastingaangifte komt er weer aan. Heb jij hulp nodig bij het invullen van jouw belastingaangifte? Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg helpt niet alleen bedrijven bij het invullen, maar ook als particulier kun je bij hen terecht.

Alle inwoners van Nederland die meer dan € 46 belasting verschuldigd zijn of € 15 terugkrijgen van de Belastingdienst, moeten belastingaangifte doen. Dit moet ook als je geen oproep hebt gekregen van de Belastingdienst. Uiteindelijk bepaalt het geheel aan fiscale aftrekposten en belastingschijven hoeveel belasting je moet betalen. “Het is belangrijk om de belastingaangifte juist en volledig in te vullen", vertelt directeur Jack Zuijdervliet. "Alleen dan kan de optimale aftrek worden benut.”

Vooraf ingevulde aangifte

Bij het invullen van de belastingaangifte maken veel mensen gebruik van de vooraf ingevulde aangifte (VIA). Hierbij zijn jouw loon, WOZ-waarde van het huis, hypotheekgegevens en banksaldi automatisch ingevuld door de belastingdienst. Belangrijk is dat deze gegevens nog worden gecontroleerd. “Bij aankoop of verkoop van een huis of het oversluiten van een hypotheek zijn er ook eenmalig aftrekbare kosten die bij de belastingdienst niet bekend zijn”, vertelt Zuijdervliet.

Zuijdervliet & Turkenburg werkt samen met hypotheekbemiddelaar Freek Hypotheek. Voor de belastingaangifte verwijst Freek Hypotheek jou door naar Zuijdervliet & Turkenburg.

Zo is het ook van belang te kijken naar ziektekosten en giften. Ook van deze uitgaven kan een gedeelte fiscaal aftrekbaar zijn.

Heb jij hulp nodig bij de belastingaangifte, of heb jij behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Zuijdervliet & Turkenburg via 0172-444449 of stuur een mail naar info@zuijdervliet-turkenburg.nl.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.