De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca

Iedere laatste donderdag van de maand Borrels, Bites en gezelligheid bij de Pubquiz De Beren Alphen aan den Rijn!

In 2019 konden Alphenaren al kennis maken met de Pubquiz bij De Beren Alphen aan den Rijn. De eerdere edities die werden georganiseerd in samenwerking met IQuizzen waren zo geslaagd, dat er in 2020 iedere laatste donderdag een Pubquiz op de agenda staat!

De eerstvolgende Pubquiz staat gepland op donderdag 30 januari. Deze avond begint om 20:00 uur en staat als vanouds in het teken van Borrels & Bites, toffe prijzen en veel gezelligheid. Teams mogen uit maximaal vijf personen bestaan, maar supporters en fans zijn uiteraard ook welkom.

Was je er de vorige keren bij en wil je revanche? Of kon je er toen niet bij zijn en wil je de strijd nu wel aan gaan? Vind dan maximaal vier vrienden, bundel je kennis en schrijf je in via AlphenaandenrijnRestaurant@beren.nl.

Pubquiz.jpg


Meer nieuws

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.