Bymip
Advertorial Horeca

Iedere woensdag Steak Night bij Maggie Blue

Vorige week stond de eerste Steak Night bij Maggie Blue op het menu. Het restaurant stroomde vol met vleesliefhebbers om van een flinke kogelbiefstuk te genieten.

Vanwege het succes keert de Steak Night bij Maggie Blue vanaf nu iedere woensdagavond terug. “Je geniet bij ons van een heerlijk sappige kogelbiefstuk. En niet zomaar eentje, hij weegt maar liefst 300 gram!”, vertelt restaurantmanager Mike. Tijdens de Steak Night betaal je maar €15 euro voor je biefstuk inclusief maïskolf, kruidenboter en friet.

Met het heerlijke weer van deze week strijk je neer op het zonnige terras aan de Aarkade. Bij Maggie Blue kun je ook terecht voor de heerlijkste cocktails, wijnen en bieren. Met wie kom jij woensdag de biefstuk proeven?

Maggie Blue
Maggie Blue doet het horecahart van onze stad nét een tikkie sneller slaan. Maggie Blue is alles ineen: restaurant, uitgaansgelegenheid, stadscafé en aanlegplaats. Op ieder moment van de dag, in welk gezelschap dan ook: er staat een tafel voor je klaar met zinnenstrelend eten en een glas whatever-you-feel-like.

Maggie Blue, Hooftstraat 2, Alphen aan den Rijn. Reserveren kan via maggieblue.nl of bel naar (+31) 0172 76 90 87

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 13:19

The Great Composers bij Parkvilla

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Vier samen met Parkvilla het Beethoven-jaar met de geweldige documentaireserie ‘The Great Composers’ over de grootste componisten aller tijden. 

Gemeente vandaag 11:50

Proef Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Wie een huis of bedrijfspand laat bouwen, stelt eisen aan de uitvoering. Zoals een laag energieverbruik en een juiste luchtvochtigheid. Bij oplevering kan blijken dat deze eisen niet altijd goed zijn uitgevoerd. Klanten kunnen last krijgen van gebreken als een constructiefout, brandonveilige situatie, lekkage of slecht functionerende ventilatie.

Gemeente vandaag 10:35

Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen op de mat

Eind februari ontvang je het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen 2020. Heb je vragen of twijfel je of jouw WOZ-waarde klopt? Neem dan contact op met één van de taxateurs van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Advertorial Economie vandaag 09:51

Hulp nodig bij het invullen van jouw belastingaangifte?

De belastingaangifte komt er weer aan. Heb jij hulp nodig bij het invullen van jouw belastingaangifte? Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg helpt niet alleen bedrijven bij het invullen, maar ook als particulier kun je bij hen terecht.