Bymip
Advertorial Horeca

Iedere woensdag Steak Night bij Maggie Blue

Vorige week stond de eerste Steak Night bij Maggie Blue op het menu. Het restaurant stroomde vol met vleesliefhebbers om van een flinke kogelbiefstuk te genieten.

Vanwege het succes keert de Steak Night bij Maggie Blue vanaf nu iedere woensdagavond terug. “Je geniet bij ons van een heerlijk sappige kogelbiefstuk. En niet zomaar eentje, hij weegt maar liefst 300 gram!”, vertelt restaurantmanager Mike. Tijdens de Steak Night betaal je maar €15 euro voor je biefstuk inclusief maïskolf, kruidenboter en friet.

Met het heerlijke weer van deze week strijk je neer op het zonnige terras aan de Aarkade. Bij Maggie Blue kun je ook terecht voor de heerlijkste cocktails, wijnen en bieren. Met wie kom jij woensdag de biefstuk proeven?

Maggie Blue
Maggie Blue doet het horecahart van onze stad nét een tikkie sneller slaan. Maggie Blue is alles ineen: restaurant, uitgaansgelegenheid, stadscafé en aanlegplaats. Op ieder moment van de dag, in welk gezelschap dan ook: er staat een tafel voor je klaar met zinnenstrelend eten en een glas whatever-you-feel-like.

Maggie Blue, Hooftstraat 2, Alphen aan den Rijn. Reserveren kan via maggieblue.nl of bel naar (+31) 0172 76 90 87

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.