Froot
Advertorial Werken

Iedereen kan bezorger zijn bij Froot

Als student, moeder, vader of pensionaris op zoek naar een parttime job? Bij Froot kan iedereen bezorger zijn. Lekker rijden met een muziekje aan, beetje tillen, klanten blij maken met vers fruit én prima verdienen? Froot groeit en kijkt uit naar jouw komst!

Froot is ontstaan vanuit vriendschap. En dat merk je. Vriendschap vormt namelijk het fundament van het bedrijf. Met een enthousiast team voorzien zij dagelijks tientallen bedrijven, scholen, ziekenhuizen en andere organisaties van vers, gezond en lekker fruit. Door zakelijk Nederland te voorzien van fruit op het werk, houden zij Nederland gezond. 

Steeds meer organisaties zien de voordelen in van deze Froot-kistjes. Om ervoor te zorgen dat al deze organisaties voorzien worden van een verrassend en lekker fruitaanbod, is Froot op zoek naar nieuwe parttime bezorgers. Vooral van maandag tot en met woensdag en in het weekend is het bij Froot erg druk en kunnen ze een paar extra handen goed gebruiken!

Lekker rijden, muziekje aan

Kruip achter het stuur van je eigen Froot Bus en rijd het hele land door. Nee, geen 140 tot 200 stops per dag. Per dag bezoek je tussen de 25 en 50 klanten. Froot hecht namelijk waarde aan mensen blij maken en luisteren naar klanten. Niet elke paar minuten je bus in en uit dus. Froot zoekt juist bezorgers die houden van rijden, niet van stoppen. En tijdens het rijden heb je alle tijd om een muziekje te luisteren.

Een werkdag als bezorger bij Froot ziet er als volgt uit. Je begint ’s ochtends vroeg met het inladen van je bus. Uiteraard is er, voordat je de bus instapt, nog tijd om een kopje koffie te drinken. Om een uur of zes, zeven ben je ready to go en vertrek je naar de eerste klant. Je rijdt vervolgens je eigen route, bezorgt het verse fruit en neemt de lege kistjes van de vorige keer mee terug. Aan het eind van de rit laad je samen met je collega’s de bus weer uit.

Versterking gezocht!

Froot zoekt doorzetters die van aanpakken weten. Omdat klantcontact erg belangrijk is, verwacht Froot dat je als bezorger prettig in de omgang bent en plezier uitstraalt. Het is natuurlijk ook wel handig als je een rijbewijs B op zak hebt en beschikt over een gezonde dosis rijervaring (nee, Mario-kart telt niet). 

Wil je weten of bezorger zijn bij Froot iets voor jou is? Zo kom je erachter: bel naar 085 - 065 3600 en vraag naar Jan Willem Hoek of Jeroen Beekman of solliciteer direct. Ze zitten met smart op je te wachten. Of stuur een mailtje naar info@froot.nu.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken vandaag 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk vandaag 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film vandaag 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement gisteren 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: