Froot
Advertorial Werken

Iedereen kan bezorger zijn bij Froot

Als student, moeder, vader of pensionaris op zoek naar een parttime job? Bij Froot kan iedereen bezorger zijn. Lekker rijden met een muziekje aan, beetje tillen, klanten blij maken met vers fruit én prima verdienen? Froot groeit en kijkt uit naar jouw komst!

Froot is ontstaan vanuit vriendschap. En dat merk je. Vriendschap vormt namelijk het fundament van het bedrijf. Met een enthousiast team voorzien zij dagelijks tientallen bedrijven, scholen, ziekenhuizen en andere organisaties van vers, gezond en lekker fruit. Door zakelijk Nederland te voorzien van fruit op het werk, houden zij Nederland gezond. 

Steeds meer organisaties zien de voordelen in van deze Froot-kistjes. Om ervoor te zorgen dat al deze organisaties voorzien worden van een verrassend en lekker fruitaanbod, is Froot op zoek naar nieuwe parttime bezorgers. Vooral van maandag tot en met woensdag en in het weekend is het bij Froot erg druk en kunnen ze een paar extra handen goed gebruiken!

Lekker rijden, muziekje aan

Kruip achter het stuur van je eigen Froot Bus en rijd het hele land door. Nee, geen 140 tot 200 stops per dag. Per dag bezoek je tussen de 25 en 50 klanten. Froot hecht namelijk waarde aan mensen blij maken en luisteren naar klanten. Niet elke paar minuten je bus in en uit dus. Froot zoekt juist bezorgers die houden van rijden, niet van stoppen. En tijdens het rijden heb je alle tijd om een muziekje te luisteren.

Een werkdag als bezorger bij Froot ziet er als volgt uit. Je begint ’s ochtends vroeg met het inladen van je bus. Uiteraard is er, voordat je de bus instapt, nog tijd om een kopje koffie te drinken. Om een uur of zes, zeven ben je ready to go en vertrek je naar de eerste klant. Je rijdt vervolgens je eigen route, bezorgt het verse fruit en neemt de lege kistjes van de vorige keer mee terug. Aan het eind van de rit laad je samen met je collega’s de bus weer uit.

Versterking gezocht!

Froot zoekt doorzetters die van aanpakken weten. Omdat klantcontact erg belangrijk is, verwacht Froot dat je als bezorger prettig in de omgang bent en plezier uitstraalt. Het is natuurlijk ook wel handig als je een rijbewijs B op zak hebt en beschikt over een gezonde dosis rijervaring (nee, Mario-kart telt niet). 

Wil je weten of bezorger zijn bij Froot iets voor jou is? Zo kom je erachter: bel naar 085 - 065 3600 en vraag naar Jan Willem Hoek of Jeroen Beekman of solliciteer direct. Ze zitten met smart op je te wachten. Of stuur een mailtje naar info@froot.nu.


Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:59

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 12 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van boerenprotesten bij de PI Alphen en gedumpte containers met drugsafval tot aan een beschermde waterspitsmuis die Van der Valk in de weg zit. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater vandaag 15:33

Peter Pannekoek en Simone Kleinsma vervroegd in de verkoop

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat, zijn in volle gang. Hoewel het programma pas in mei bekend wordt gemaakt, kondigt Theater Castellum alvast twee grote namen aan: Peter Pannekoek komt in 2024 terug met ‘DNA’ en Simone Kleinsma is te zien in de gloednieuwe musical comedy ‘De Hospita’. Beide voorstellingen gaan vervroegd in de verkoop.

Oud Alphen vandaag 14:02

Oud Alphen: de vernieuwde Hofbrug was een ‘groote verbetering’

Wist jij dat je vroeger over de Hofbrug moest om naar het Hof van Alfen te gaan? Deze brug lag tussen de huidige Julianastraat en Prins Hendrikstraat. In de jaren ’30 werd de Hofbrug verbreed om het ook toegankelijk te maken voor auto’s.