Bobs Latin Mexican
Advertorial Horeca

Iedereen kan een VIP zijn bij Bobs Latin Mexican

Eindelijk mogen de deuren van de horeca op 1 juni weer open. Zo ook de deuren van Bobs Latin Mexican. Met de VIP bottle service zorgt het restaurant ervoor dat je een gezellige avond tegemoet gaat. 

Op vrijdagen en zaterdagen heeft Bob iets leuks in petto. Bob vertelt: ‘’We kunnen niet wachten om iedereen weer te verwelkomen. Ondanks de regels die zullen gelden, gaan we toch gezellige avonden creëren. Lekker aan tafel met je favoriete drankje. Daarom hebben we de VIP bottle service bedacht."

De VIP bottle service werkt heel eenvoudig. Je reserveert via de telefoon of mail een tafel bij Bobs Latin Mexican. Je reserveert hier je favoriete fles drank bij. Je doet een (kleine) aanbetaling en de tafel is dan de hele avond voor jezelf. Dus je bent van 22:00 tot 01:00 uur onder de panne.

Uiteraard is Bobs Latin Mexican ook weer open om te genieten van een lekkere maaltijd. En wil je nog niet naar het restaurant? Dan komt Bobs Latin Mexican naar jou toe! Want ze bezorgen ook nog steeds bij jou thuis. 

Voor reserveringen kan je bellen naar Bobs Latin Mexican op telefoonnummer 0172-601451 of mailen naar info@bobsrestaurant.nl. Het is uiteraard ook mogelijk om te reserveren zonder een fles drank te bestellen. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.