Bezemer Fitness
Advertorial Sport

"Iedereen moet zich bij ons thuis voelen"

Sinds 1 oktober is Corine Bezemer, de moeder van Thijs, werkzaam bij Bezemer Fitness. Na jarenlang in een woonwinkel te hebben gewerkt, is ze nu dagelijks te vinden in de sportschool. “Ik kan hier bijna een bed neer zetten, ik ben niet weg te slaan en barst van de ideeën.” Corine is de gastvrouw van de sportschool en zorgt dat iedereen zich welkom voelt.

Bezemer als een tweede thuis

Bezemer Fitness is na zes jaar nog steeds een groeiend bedrijf. De komende tijd wordt er veel aangepakt en Corine wilde hier graag bij helpen. “Toen Thijs bij ons kwam met zijn plannen, wist ik dat ik hem graag wilde helpen. Natuurlijk is het spannend om als familie samen te werken, maar dat gaat bij ons gelukkig hartstikke goed. Ik heb meteen de handen uit de mouwen gestoken en de sportschool heeft al een flinke make-over gekregen”, vertelt Corine.

Muren zijn geverfd, het is gezelliger gemaakt met accessoires, er worden tientallen klusjes gedaan en nog is de to do list niet af. “Ik heb zo ontzettend veel ideeën, ik kan er ’s avonds bijna niet van slapen. Iedere dag ben ik wel ergens mee bezig, ik pak alles aan wat ik zie. Ik vind het belangrijk dat mensen een thuis gevoel krijgen in de sportschool, dat is immers waar we bekend om staan.”

Bezemer is er voor iedereen

Jong en oud sport bij Bezemer Fitness. “Kinderen sporten bij ons via de scholenfitness, maar in de eGym vind je weer leden die al dik in de 80 zijn. Dat is toch mooi om te zien? We zijn een sportschool voor iedereen, je moet je hier op je gemak voelen. Gelukkig horen we om ons heen dat mensen dit ook echt zo ervaren. Ik drink graag even een kop koffie met leden om te horen hoe het gaat en of we nog iets voor ze kunnen betekenen.”

Een sportschool die alles heeft

“We hebben voor ieder wat wils. Naast de gewone fitness hebben we een groot aanbod van groepslessen, natuurlijk de eGym en de Assault ruimte onder de brug. Zelf doe ik graag mee met pilates en yoga. Deze lessen volg ik al jaren bij Manon en Annemiek. Die moet ik nu soms missen omdat ik aan het werk ben, maar wanneer ik kan, doe ik mee. Het is mooi om te zien dat er ook vriendschappen worden opgebouwd tijdens het sporten, omdat veel leden vaak met dezelfde lessen meedoen.”


Meer nieuws

Sport vandaag 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.

Politiek plein vandaag 12:34

Extra inzet voor arbeidsparticipatie

Wethouder Anouk Noordermeer heeft toegezegd dit jaar met een ambitieus plan te komen om de arbeidsparticipatie in Alphen aan den Rijn te vergroten. Dit deed ze in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni, naar aanleiding van een amendement dat GroenLinks en PvdA hierover indienden.