La Bodega '87
Advertorial Horeca

Iets te vieren? Doe het bij La Bodega ’87!

Een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeestje, vriendenavond, heb jij iets leuks te vieren? De wijnbar van La Bodega ’87 is de perfecte locatie voor een gezellig feestje. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het huren van deze locatie? Lees snel verder!

De lekkerste wijnen en hapjes

Heb jij interesse om de wijnbar af te huren voor bijvoorbeeld een verjaardag? De kosten voor een arrangement zijn €29,95 per persoon. Hier zit onbeperkt wijn, bier en fris en hapjes bij inbegrepen voor 3,5 uur. Heb je bijvoorbeeld de wens om een proeverij te houden of een ander leuk idee? In overleg kan er altijd worden gekeken naar de mogelijkheden want alles is mogelijk.

Voor iedere gelegenheid

Tafels aan de kant zodat er gedanst kan worden of juist gezellig de tafels aan elkaar zodat er lekker getafeld kan worden onder het genot van een goed glas wijn en lekkere hapjes. Dennis en Karin denken graag met je mee! Kom vooral een keer gezellig langs op vrijdag- of zaterdagavond om de sfeer te proeven, te genieten van een DUO proeverij of één van de lekkere wijnen van de wijnkaart.

Wil jij meer informatie over het huren van de wijnbar van La Bodega ’87? Neem dan contact op door te mailen naar info@labodega87.nl of loop even langs in de winkel.


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.