Carlijne de Wit

iFlow stopt per 1 januari met het verhuren van flexplekken en vergaderruimtes

Bij iFlow ondernemingshuis kun je terecht voor innovatie, leren, ontmoeten en werken. Het concept blijft bestaan, maar er gaat wel wat veranderen. Het verhuren van flexplekken en vergaderruimtes stopt namelijk per 1 januari 2021. 

iFlow ondernemingshuis is een centrum voor innovatie, leren, ontmoeten en werken. De F staat voor het federatieve karakter van dit ondernemingshuis. De VOA, met andere partijen als EDBA, Rijnvicus, Alphen Marketing, en Ondernemersklankbord, werken hier samen met de gemeente Alphen aan den Rijn om het bedrijfsleven en de arbeidsmarkt een energieke impuls te geven. Alle betrokken partijen staan nog steeds achter dit federatieve concept. Maar er gaat wel wat veranderen. 

Verhuur flexplekken en vergaderruimtes stopt

Naast deze federatieve activiteiten verhuurt iFlow ook flexplekken en vergaderruimtes aan ondernemers en bedrijven. Het federatieve karakter van iFlow laat zich echter niet soepel verenigen met het commerciële karakter van het verhuren van werkplekken en vergaderkamers. Het dringende advies van het kabinet om in verband met de coronapandemie zoveel mogelijk thuis te werken heeft bovendien het commerciële model onder druk gezet. Daarom is besloten om per 1 januari 2021 te stoppen met de commerciële activiteit. Alle huurders van flexplekken en vergaderruimtes zijn hierover geïnformeerd.

iFlow Ondernemingshuis blijft bestaan

De doelstelling om een energieke impuls te geven aan het bedrijfsleven en de arbeidsmarkt wordt door alle betrokken partijen onderstreept. Partijen als VOA, EDBA en Alphen Marketing blijven iFlow dan ook als hun thuisbasis gebruiken. Daarnaast is iFlow Alphen bezig met verschillende, nieuwe initiatieven op het gebied van arbeid en onderwijs. Op een later moment zal daar meer informatie over naar buiten komen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:10

Inwoners van deze Alphense buurten krijgen een warmtescan

In het kader van energiebesparing stimuleert de gemeente woningeigenaren om hun energierekening terug te dringen. Zo’n 3000 koopwoningen in de wijk Ridderveld krijgen een gratis warmtescan met bijbehorend advies over de isolatie. Welke buurten hiervoor in aanmerking komen, lees je hier. 

Advertorial Sport vandaag 15:22

Ontdekkingsreis golf bij golfclub Liemeer

Fred Schröder, bestuurslid, zegt: “Wij vragen ons regelmatig af: wat willen potentiële golfers en wat kunnen wij vanuit onze club bieden om hen eens goed met golf kennis te laten maken en zo voor lessen en eventueel een passend lidmaatschap te interesseren?’’

Coronavirus in Alphen vandaag 14:27

Prikken in Alphen begint vermoedelijk pas vanaf 1 maart

De verwachting was eerst dat op 1 februari de eerste vaccins toegediend konden worden in Alphen, maar de startdatum is nu opgeschoven naar 1 maart. Een woordvoerder van de GGD laat weten dat dit allemaal afhangt van de beschikbaarheid van de vaccins.