IJssalon Sebastiaan
Advertorial Horeca

IJssalon Sebastiaan bezorgt gratis ijs op Koningsdag

Er gaat niets boven vers schepijs, dat weet IJssalon Sebastiaan als geen ander. Plaats jouw bestelling op zaterdag 25 april voor 15:00 uur en dan kun je ook genieten van heerlijk schepijs op Koningsdag!

Alle toetjesliefhebbers opgelet: IJssalon Sebastiaan bezorgt ook op Koningsdag (1 of 2 smaken). Speciaal voor de verjaardag van de koning kun je ook kiezen uit de smaken bitterkoekjes en sinaasappel sorbet. Ook kun je kiezen uit de smaken citroen sorbet, aardbei sorbet, mango sorbet, bosbessen yoghurt, koffie crunch, stracciatella, bubblegum, smurf, stroopwafel, American cookies, vanille, Tony’s caramel zeezout, New York cheesecake, chocolade, banaan en cakebeslag. Eet je liever een gebakje? Bestel dan 8 oranje bollen of 5 Willempie’s, heerlijke oranje sinaasappelgebakjes. Let op: op=op!

Je kunt jouw bestelling doorgeven op WhatsApp via 06 13367973 of via Facebook. De bestelling wordt op Koningsdag tussen 10:00 en 13:00 uur bezorgd en kan alleen met pin worden afgerekend. IJssalon Sebastiaan bezorgt in Alphen aan den Rijn en omstreken. De bestelling wordt op Koningsdag gratis bij jou thuis bezorgd.

ijssalon sebastiaan koningsdag.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 18:56

Rutte: ‘’Corona is niet voorbij, houd je aan de regels’’

Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid lasten vanavond een persconferentie in om een update te geven over de toename van het aantal coronabesmettingen. ‘’Een tweede lock-down hoeft niet te komen, maar dat gaat niet vanzelf.’’ Niet alleen komen er regionale maatregelen, ook landelijk worden de maatregelen aangescherpt.

Overige gisteren 13:29

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Overige gisteren 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas.