IJssalon Sebastiaan
Advertorial Horeca

IJssalon Sebastiaan schept ‘gewoon’ door

Voor alle ijsliefhebbers is IJssalon Sebastiaan een waar walhalla. Daar vind je namelijk ijs in allerlei soorten smaken, bedacht en gemaakt door eigenaresse Cynthia. In verband met de coronamaatregelen bezorgt de ijssalon nu ook ijs bij jou thuis. En speciaal voor de Paasdagen ook overheerlijke Limburgse vlaaien!

Inmiddels bestaat IJssalon Sebastiaan alweer 5 jaar. “We maken dagelijks zelf ambachtelijk en vers ijs”, vertelt Cynthia van IJssalon Sebastiaan. “Ook verkopen we heerlijke verse Limburgse vlaaien en bossche bollen die gevuld worden terwijl je wacht.”

Passie voor toetjes

Cynthia is jaren geleden begonnen in de horeca. Na er een tijdje uit te zijn geweest, kwam het starten van een eigen ijssalon op haar pad. “Dat heb ik met beide handen aangegrepen. Toetjes zijn mijn leven. Het liefst eet ik de hele dag door desserts”, lacht Cynthia. “Toen dit op mijn pad kwam heb ik een ijsbereidingscursus gevolgd en sindsdien maak ik al het ijs zelf. Want er gaat niets boven zelfgemaakt ijs!”

Eén van de leukste dingen vindt Cynthia het verzinnen van nieuwe ijssmaken. “Het is heerlijk om de hele dag met ijs bezig te zijn. Nieuwe smaken verzinnen voor ijs is wat ik het liefste doe. Dan loop ik door de supermarkt om boodschappen te halen en dan schiet er opeens een nieuwe smaak te binnen. Bijvoorbeeld als ik langs de koekjes loop, dat voelt echt als een eureka-moment.”

Elke ijssalon heeft zijn eigen recept voor het maken van ijs, zo ook IJssalon Sebastiaan. “De basis van elk recept is hetzelfde, dat is eigenlijk onze huisstijl. Al ons ijs heeft een romige textuur, wat het ijs bij klanten ook zo geliefd maakt. Maar de inhoud is natuurlijk geheim”, knipoogt Cynthia. Maar naast romig ijs biedt IJssalon Sebastiaan ook sorbetijs. “Wij zijn een ijssalon voor iedereen, van jong tot oud. Daarom hebben we ook heerlijk sorbetijs in diverse fruitige smaken.”

Bezorgen en afhalen

Uiteraard heeft ook IJssalon Sebastiaan te maken met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. “We zorgen ervoor dat er altijd voldoende afstand is tussen de medewerkers en klanten. Ook is het niet toegestaan om het ijs in de winkel op te eten, alleen afhalen is mogelijk.”

Cynthia vervolgt: “We zijn enorm dankbaar voor alle klanten die ons nog weten te vinden. Als een stukje extra service bieden we daarom ook een bezorgservice aan, zodat we vers ijs ook bij jou thuis kunnen bezorgen.” Het gaat dan om 1 liter vers schepijs voor € 12,50. Bestellen kan via Facebook of Instagram tussen 11:00 en 17:00 uur. Jouw bestelling wordt dan tussen 17:30 en 19:00 uur bezorgd. Betalen doe je gemakkelijk via Tikkie of door bij bezorging te betalen met PIN.

En speciaal voor de Paasdagen kun je ook heerlijke Limburgse vlaaien bestellen. Dit kan van maandag 6 april t/m vrijdag 10 april 12:00 uur. De vlaaien kun je online bestellen en worden gratis bij jou thuis bezorgd. Betalen kan online met iDeal.

IJssalon Sebastiaan is gevestigd aan de Van Nesstraat 1 in Alphen aan den Rijn. De ijssalon is te bereiken via 0172 576 825 of info@ijsenvlaai.nl. De ijssalon is 7 dagen per week geopend. Nu van 12:00 tot 21:00 uur en in de zomer van 12:00 tot 22:00 uur.

Doe ook mee aan de winactie van IJssalon Sebastiaan en maak kans op 4x1 bak ijs!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen vandaag 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca vandaag 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.

Coronavirus in Alphen vandaag 11:29

Kabinet kiest voor invoeren quarantaineplicht

De GGD merkt dat mensen regelmatig niet mee willen werken aan het bron- en contactonderzoek en dat zij zich niet houden aan het advies om thuis in quarantaine te gaan. Daarom gaan ze over tot een quarantaineplicht. Mensen die zich hier niet aan houden kunnen rekenen op fikse consequenties.

Advertorial Economie vandaag 10:33

Bedrijven doen iets extra’s om thuiswerkers blijk van waardering te geven

Poll Promotion is dé specialist op het gebied van persoonlijke relatiegeschenken, bedrijfskleding, promotieartikelen en kerstpakketten. Ook tijdens de eerste maanden van de corona-uitbraak ging dat gewoon door. “Bedrijven laten de waardering voor hun personeel meer dan ooit blijken met een persoonlijke attentie”, vertelt eigenaresse Sanne van de Poll.