Oscar van der Wijk

“Ik begin namen te vergeten”

Dat we al ongeveer een jaar thuis werken, heeft ook invloed op ons geheugen. Want hoe heette die ene persoon die je vaak bij die ene borrel tegenkwam? Over dit en meer schreef Machiel van der Schoot een column voor de nieuwste editie van het INTO business magazine.

INTO business helpt ondernemers op weg naar succes door ondernemersverhalen te delen. Onderdeel hiervan is het INTO business magazine, wat in tien verschillende gebieden wordt uitgegeven, waaronder in de regio Alphen. Hierin staan ondernemersverhalen van eigen bodem, bedoeld voor mkb’ers. Elk titel verschijnt vier keer per jaar: in de lente, de zomer de herfst en de winter.

In de nieuwste uitgave van het magazine staat een column van Machiel van der Schoot, eigenaar van Sera Software en Alphens.nl. In de column gaat het over het vergeten van namen, de crisisperiode en de netwerkborrels. Van laatstgenoemde denkt hij dat deze nooit meer hetzelfde worden als voorheen. En dat vindt hij helemaal niet zo erg; hij kijkt er zelfs naar uit.

Waarom? De hele column lees je hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen gisteren 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer 8 mei 2021 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.