Ingezonden

IK KOOK OOK VOOR JOU bedankt Alphenaren voor record aantal donaties

Eind oktober vroegen we Alphenaren om hun ongebruikte Postcode Loterij cadeaukaarten te doneren aan IK KOOK OOK VOOR JOU. De cadeaukaarten konden ingeleverd worden bij de Albert Heijn in de Aarhof of bij Mariska of Petra zelf.

En hier is veel gehoor aan gegeven. “Na aanleiding van het bericht op Alphens.nl hebben we dit jaar een record aantal kaarten gedoneerd gekregen”, vertelt Mariska enthousiast. “We hebben daarmee voor bij €2.000 aan producten kunnen inslaan. We willen de Alphenaren daar heel graag voor bedanken. Zonder hen was het nooit mogelijk geweest om de laatste tijd zoveel gezinnen te ondersteunen”, gaat Mariska verder.

“Het was fantastisch om te merken dat er zoveel mensen bereid waren om hun kaart te doneren. Veel Alphenaren hebben ons in staat gesteld andere Alphenaren te helpen. Het zal best wel weer even afkicken zijn de komende tijd. De verse spullen moesten natuurlijk direct de deur weer uit. Maar we hebben gelukkig ook een voorraad potgroenten, soepen en rijst aan kunnen leggen.”

De komende maanden gaan de dames er weer volle bak voor om vlees, vers, kaas en overig zuivel te kunnen verzamelen voor Alphenaren in financiële nood. Maar eerst zijn ze nog druk met de Sint en kerstpakketten.

Samengestelde pakketten.jpg

 

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Natuur, recreatie en reizen gisteren 18:07

Top 5 populairste bestemmingen in Azië

Laat jezelf onder dompelen in de rijke culturele tradities, proef de verrukkelijke gerechten en maak kennis met de gastvrije bevolking die je met open armen ontvangt. Of je nu een cultuurliefhebber, avonturier of natuurliefhebber bent, Azië heeft voor iedereen iets te bieden. Maak herinneringen die een leven lang meegaan terwijl je de wonderen van dit betoverende continent verkent. 333travel geeft je 5 van de mooiste en populairste bestemmingen in Azië.

Advertorial Politiek plein gisteren 13:39

9 december kledingruil bij Buurten &Zo

GroenLinks Alphen aan den Rijn organiseert op zaterdag 9 december een kledingruil voor dames en heren. Een gezellige middag van 12:30 tot 15:00 uur in Restaurant Buurten &Zo, waarop je een nieuwe outfit kan scoren zonder iets nieuws te kopen. Dit is dus hét moment om je kledingkast op te ruimen.