Ikwilopslagruimtehuren.nl
Advertorial Economie

Ikwilopslagruimtehuren.nl nu ook in Alphen

Verhuizing, verbouwing of simpelweg wat extra spullen opslaan? Dat is geen probleem bij ikwilopslagruimtehuren.nl! Opslagruimtes van 6 m3 tot aan 140 m3, voor een maand of jarenlang, het is nu allemaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

Vijf jaar geleden begonnen Niels Fokkema en zijn vrouw Paula met ikwilopslagruimtehuren.nl in Nieuwkoop. Een jaar geleden opende hij een vestiging in Uithoorn en sinds 1 augustus 2021 kan je ook in Alphen terecht voor opslagruimte. De drie locaties zijn bedoeld om het gebrek aan opslagruimte op te lossen voor een grote groep particulieren en zzp’ers.

‘’We hebben ruim 2.000 m2 opslagplezier met bijna 300 opslagboxen’’, vertelt Niels. ‘’De oppervlakte van de boxen verschillen ook enorm. We hebben dus voor iedereen een passende opslagruimte beschikbaar.’’ Daarnaast kan je al een opslagruimte huren vanaf één maand. ‘’En dat natuurlijk tegen een scherp tarief.’’ Bij ikwilopslagruimtehuren.nl kan je al een opslagruimte huren voor € 39 per maand, zonder verborgen kosten. 

Particuliere opslagmogelijkheden

Inboedel zoals stoelen, tafels of bedden die je tijdelijk niet nodig hebt en thuis in de weg staan, kan je voordelig en flexibel bij ikwilopslagruimtehuren.nl opslaan. Bij een verhuizing waar je tijdelijk tussen twee huizen in zit, kan je de complete inboedel in één van de opslagunits opslaan.

‘’Met 15 verschillende formaten opslagruimtes, zeecontainer verhuur en opslagcontainers kunnen wij altijd een geschikte opslagruimte aanbieden, of dit nu voor alleen een paar verhuisdozen of een complete inboedel is.’’

Zakelijke opslagmogelijkheden

Naast opslagruimtes voor particulieren verhuurt ikwilopslagruimtehuren.nl ook ruimtes die dienen voor extra magazijnruimte, gereedschap opslag, webshop opslag en ZZP’er opslag.

Ikwilopslagruimtehuren.nl is gevestigd aan De Schans 23. Wil je meer informatie ontvangen of direct een ruimte reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ikwilopslagruimtehuren.nl op. Bel 085-4017316 of vul het contactformulier in.


Meer nieuws

Sport vandaag 12:05

Met twaalf ongeslagen wedstrijden heeft Tempo C1 zich gekwalificeerd voor het NK

Tempo C1 uit Alphen aan den Rijn werd aanvankelijk niet beschouwd als een titelkandidaat in de 1e klasse, maar dat blijkt anders te zijn. Eens beschouwd als een groep van 10 kinderen die niet op elkaar ingespeeld waren, is dit team nu een hechte eenheid geworden, klaar voor het grote moment. Op zaterdag 23 maart zullen ze deelnemen aan het NK in de C-jeugd 1e klasse bij KV Viking.

Advertorial Cabaret vandaag 10:59

Marlon Kicken: de cabaretier die het leven tekent

Met een ontwapenende glimlach en een relaxte houding betreedt Marlon Kicken het podium, klaar om zijn publiek mee te nemen op een reis door zijn eigen getekende wereld. Deze goedlachse cabaretier heeft zichzelf op de kaart gezet als een meester van de humor, gewapend met een gezonde dosis zelfspot.

Politiek vandaag 09:53

Leefomgeving Alphen Centrum en Park Zegersloot

In de gebiedsagenda 2024-2027 voor Alphen Centrum en Park Zegersloot gaat het over de leefomgeving van een stedelijk gebied en een aansluitend recreatiegebied. Belangrijk zijn het vergroenen van het stedelijk gebied met een goede aansluiting naar het recreatiegebied, betere verkeersveiligheid vooral voor fietsers en voetgangers en meer ontmoetingsplekken.

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.