Ikwilopslagruimtehuren.nl
Advertorial Economie

Ikwilopslagruimtehuren.nl nu ook in Alphen

Verhuizing, verbouwing of simpelweg wat extra spullen opslaan? Dat is geen probleem bij ikwilopslagruimtehuren.nl! Opslagruimtes van 6 m3 tot aan 140 m3, voor een maand of jarenlang, het is nu allemaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

Vijf jaar geleden begonnen Niels Fokkema en zijn vrouw Paula met ikwilopslagruimtehuren.nl in Nieuwkoop. Een jaar geleden opende hij een vestiging in Uithoorn en sinds 1 augustus 2021 kan je ook in Alphen terecht voor opslagruimte. De drie locaties zijn bedoeld om het gebrek aan opslagruimte op te lossen voor een grote groep particulieren en zzp’ers.

‘’We hebben ruim 2.000 m2 opslagplezier met bijna 300 opslagboxen’’, vertelt Niels. ‘’De oppervlakte van de boxen verschillen ook enorm. We hebben dus voor iedereen een passende opslagruimte beschikbaar.’’ Daarnaast kan je al een opslagruimte huren vanaf één maand. ‘’En dat natuurlijk tegen een scherp tarief.’’ Bij ikwilopslagruimtehuren.nl kan je al een opslagruimte huren voor € 39 per maand, zonder verborgen kosten. 

Particuliere opslagmogelijkheden

Inboedel zoals stoelen, tafels of bedden die je tijdelijk niet nodig hebt en thuis in de weg staan, kan je voordelig en flexibel bij ikwilopslagruimtehuren.nl opslaan. Bij een verhuizing waar je tijdelijk tussen twee huizen in zit, kan je de complete inboedel in één van de opslagunits opslaan.

‘’Met 15 verschillende formaten opslagruimtes, zeecontainer verhuur en opslagcontainers kunnen wij altijd een geschikte opslagruimte aanbieden, of dit nu voor alleen een paar verhuisdozen of een complete inboedel is.’’

Zakelijke opslagmogelijkheden

Naast opslagruimtes voor particulieren verhuurt ikwilopslagruimtehuren.nl ook ruimtes die dienen voor extra magazijnruimte, gereedschap opslag, webshop opslag en ZZP’er opslag.

Ikwilopslagruimtehuren.nl is gevestigd aan De Schans 23. Wil je meer informatie ontvangen of direct een ruimte reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ikwilopslagruimtehuren.nl op. Bel 085-4017316 of vul het contactformulier in.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.