Ikwilopslagruimtehuren.nl
Advertorial Economie

Ikwilopslagruimtehuren.nl nu ook in Alphen

Verhuizing, verbouwing of simpelweg wat extra spullen opslaan? Dat is geen probleem bij ikwilopslagruimtehuren.nl! Opslagruimtes van 6 m3 tot aan 140 m3, voor een maand of jarenlang, het is nu allemaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

Vijf jaar geleden begonnen Niels Fokkema en zijn vrouw Paula met ikwilopslagruimtehuren.nl in Nieuwkoop. Een jaar geleden opende hij een vestiging in Uithoorn en sinds 1 augustus 2021 kan je ook in Alphen terecht voor opslagruimte. De drie locaties zijn bedoeld om het gebrek aan opslagruimte op te lossen voor een grote groep particulieren en zzp’ers.

‘’We hebben ruim 2.000 m2 opslagplezier met bijna 300 opslagboxen’’, vertelt Niels. ‘’De oppervlakte van de boxen verschillen ook enorm. We hebben dus voor iedereen een passende opslagruimte beschikbaar.’’ Daarnaast kan je al een opslagruimte huren vanaf één maand. ‘’En dat natuurlijk tegen een scherp tarief.’’ Bij ikwilopslagruimtehuren.nl kan je al een opslagruimte huren voor € 39 per maand, zonder verborgen kosten. 

Particuliere opslagmogelijkheden

Inboedel zoals stoelen, tafels of bedden die je tijdelijk niet nodig hebt en thuis in de weg staan, kan je voordelig en flexibel bij ikwilopslagruimtehuren.nl opslaan. Bij een verhuizing waar je tijdelijk tussen twee huizen in zit, kan je de complete inboedel in één van de opslagunits opslaan.

‘’Met 15 verschillende formaten opslagruimtes, zeecontainer verhuur en opslagcontainers kunnen wij altijd een geschikte opslagruimte aanbieden, of dit nu voor alleen een paar verhuisdozen of een complete inboedel is.’’

Zakelijke opslagmogelijkheden

Naast opslagruimtes voor particulieren verhuurt ikwilopslagruimtehuren.nl ook ruimtes die dienen voor extra magazijnruimte, gereedschap opslag, webshop opslag en ZZP’er opslag.

Ikwilopslagruimtehuren.nl is gevestigd aan De Schans 23. Wil je meer informatie ontvangen of direct een ruimte reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ikwilopslagruimtehuren.nl op. Bel 085-4017316 of vul het contactformulier in.


Meer nieuws

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.

Overige gisteren 11:32

Zuid-Holland overweegt centrumlinkse coalitie

Met Fred Teeven als verkenner en de grote winnaar van de verkiezingen, BoerBurgerBeweging, worden de verschillende mogelijke coalities voor een nieuw college in Zuid-Holland onderzocht. Woensdag maakte de verkenner bekend welke partijen als eerst met elkaar om de tafel gaan.