Impact Verpakken & Verpakkingen
Advertorial Economie

Impact Verpakken & Verpakkingen zoekt met spoed een tijdelijke loodsruimte

Voor een grote verpakkingsklus is Impact Verpakken & Verpakkingen per direct op zoek naar een tijdelijke loodsruimte of leegstaand pand ter grootte van 500 á 1000m2. Wie helpt deze ondernemer uit de brand?

Impact Verpakken & Verpakkingen is contractverpakker, gevestigd aan de Energieweg 43 in Alphen aan den Rijn. Ronde voetballen, rechte taarten, feestslingers, astronautenpakken, Sinterklaasartikelen, Oranjekoorts, zij verpakken en leveren de verpakkingen aan.

Nu zoekt het bedrijf een loodsruimte of leegstaand pand ter grootte van 500 á 1000m2. Impact Verpakken & Verpakkingen heeft namelijk een grote verpakkingsklus waar ze extra ruimte voor nodig hebben. Het gaat om een ruimte voor de maanden oktober, november en december.

Kun jij deze ondernemer uit de brand helpen? Neem dan contact op met Gerard van Spronsen via 06 12151368.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.