Josh Walet
Advertorial Overige

In 15 minuten een stralende huid

Beauty Boutique Josien biedt een 3-in-1 superfacial met OxyGeneo aan. Deze gezichtsbehandeling verzacht de lijntjes in je gezicht, verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Hierdoor krijg je in slechts 15 minuten een stralende huid!

In de laatste weken van het jaar heeft de huid het zwaar te verduren. Buiten is het nat en guur, binnen heerst de decemberstress: allemaal factoren die maken dat de huid er dof en grauw uitziet. Een OxyGeneo-behandeling bij Beauty Boutique Josien biedt dan uitkomst. In slechts een kwartier tijd zie je meteen resultaat, dankzij de innovatieve driedubbele werking. Een aanrader voor wie stralend de feestdagen in wil!

Direct resultaat
Josien Toorenaar werkt nu zo’n 2 jaar met de OxyGeneo en heeft al veel opzienbarende resultaten voorbij zien komen: “De behandeling combineert de positieve effecten van microdermabrasie, fruitzuurpeeling en een zuurstofbehandeling in één. Dode huidcellen worden verwijderd, actieve werkstoffen worden toegevoegd en zuurstof wordt van binnenuit naar de bovenste lagen gebracht. Dit heeft een veel betere doorbloeding tot gevolg, waardoor de werkzame stoffen sneller worden opgenomen en dus ook effectiever zijn. Het gevolg? Je huid krijgt echt een enorme boost en een gezonde glow, terwijl pigmentvlekjes en fijne lijntjes zichtbaar minder worden. Ik noem het een instant Cinderella-effect!”

In kuurvorm of als combinatie
De behandeling duurt slechts 15 minuten en is ontspannend en aangenaam. De OxyGeneo kan prima gecombineerd worden met andere facials en massages, maar is ook in kuurvorm van 5 à 6 sessies uiterst effectief. Josien: “Het is maar net wat iemand wil. Sommige cliënten kiezen voor een kuur vanwege de kracht van de herhaling, en anderen combineren de OxyGeneo met hun reguliere afspraak.”

“Laatst kwam hier een mevrouw die al jaren klant bij mij is. Ze doet verder weinig aan haar huid en gebruikt ook geen speciale producten, maar ze baalde dat ze er zo vermoeid uitzag. Ze stemde toe om de OxyGeneo eens te proberen en ging meteen overstag toen ze het resultaat zag. Geen heftige behandeling, geen hersteltijd, maar wel meteen een vitale uitstraling. Ze heeft meteen een kuur geboekt. Dus of het nu voor de feestdagen is, een bruiloft of een sollicitatie, of gewoon om de Hollandse herfst van je af te schudden: de OxyGeneo brengt jouw mooiste zelf naar boven.”

De salon is gevestigd op de Lupinesingel 434 in Alphen aan den Rijn. Josien werkt uitsluitend op afspraak. Hiervoor kun je haar bellen via 0172-533268, mailen of online zelf een afspraak inplannen.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.