BOOST

In beweging blijven met BOOST

Bewegen is belangrijk. Dat weten de beweeg- en lifestylecoaches van BOOST maar al te goed. Zij organiseren op verschillende locaties in de gemeente activiteiten en workshops om jongeren actief en gezond te houden.

BOOST is met acht partners het samenwerkingsnetwerk op het gebied van welzijn, cultuur en sport in Alphen aan den Rijn. BOOST staat voor Bouwen aan Opgroeien, Ontwikkelen, Sport & Talent. “We versterken en stimuleren elkaar om meer verbinding te creëren tussen de basisvoorzieningen en tussen de bestaande en nieuwe initiatieven”, vertelt coördinator en lifestyle coach Michelle.

Om kinderen en jongeren in de gemeente gezond en actief te houden, organiseert BOOST sport- en beweegactiviteiten in Alphen, Boskoop, Benthuizen, Rijnwoude en Hazerswoude. “De hele week zijn wij op verschillende plekken in de gemeente te vinden”, vertelt Michelle. “Momenteel mogen wij nog geen gebruik maken van de binnensport-accomodaties. Maar het weer zit ons tot nu toe mee, dus we zijn momenteel veel te vinden in de parken, op de veldjes en op de sportvelden.”

Via Instagram delen de beweeg- en lifestylecoaches van BOOST dagelijks een update over hun activiteiten, het weekrooster, filmpjes die je thuis mee kunt doen en leuke foto’s van onze activiteiten op de locaties. BOOST ziet jou graag binnenkort bij één van de activiteiten!

boost instagram.png


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt gisteren 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.