Parkvilla
Advertorial Cultuur

In de kerstvakantie met de hele familie naar Parkvilla

In de kerstvakantie zijn er tal van activiteiten voor het hele gezin bij Parkvilla.

Natuurlijk is er de kerstvoorstelling Scrooge! van Productiehuis Alphen. Op www.parkvilla zijn de data van alle voorstellingen te zien. In het filmhuis is er de familiefilm Ailo, het dappere rendier voor 6+ krokodil en Shaun het ruimteschaap. Voor de allerkleinsten draait Parkvilla Lotte op zoek naar de draken en Rita en de krokodil.

Keira Knightley schittert in de film Offical Secrets over een moedige Britse klokkenluider die haar leven op het spel zet om het juiste te doen. In de film The Good Liar heeft beroepsoplichter Roy een nieuw doelwit: een weduwe die miljoenen waard is. Een rol van Helen Mirren. In de film Judy vertolkt Renee Zellweger de rol van Judy Garland. Zij laat op indrukwekkende wijze zien hoe kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.parkvilla.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.