Parkvilla
Advertorial Cultuur

In de kerstvakantie met de hele familie naar Parkvilla

In de kerstvakantie zijn er tal van activiteiten voor het hele gezin bij Parkvilla.

Natuurlijk is er de kerstvoorstelling Scrooge! van Productiehuis Alphen. Op www.parkvilla zijn de data van alle voorstellingen te zien. In het filmhuis is er de familiefilm Ailo, het dappere rendier voor 6+ krokodil en Shaun het ruimteschaap. Voor de allerkleinsten draait Parkvilla Lotte op zoek naar de draken en Rita en de krokodil.

Keira Knightley schittert in de film Offical Secrets over een moedige Britse klokkenluider die haar leven op het spel zet om het juiste te doen. In de film The Good Liar heeft beroepsoplichter Roy een nieuw doelwit: een weduwe die miljoenen waard is. Een rol van Helen Mirren. In de film Judy vertolkt Renee Zellweger de rol van Judy Garland. Zij laat op indrukwekkende wijze zien hoe kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.parkvilla.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 11:17

Alle boeren verzamelen op Oranje Nassausingel

Op woensdagochtend 19 februari verzamelden meerdere boeren zich op de Oranje Nassausingel in Alphen. Dit om met zijn allen naar Den Haag te gaan, waar de boeren vandaag opnieuw protesteren.

Gemeente vandaag 09:50

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Gemeente vandaag 09:02

Drie ton voor fietsonderzoeken en fietsprojecten

Het college van burgemeester en wethouders stelt € 300.000 beschikbaar voor fietsonderzoeken en fietsprojecten. Hierbij wordt onder andere geld uitgetrokken om fietsers veiliger over de Afrikalaan, Amerikalaan en de Magazijnweg in Alphen te kunnen laten rijden, waar nu regelmatig ongelukken gebeuren.

Advertorial Overige gisteren 17:16

Acht tips voor een goede LinkedIn foto

Een goede LinkedIn profielfoto is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor jouw (online) reputatie. Dit is namelijk het eerste wat een werkgever of klant ziet op LinkedIn of andere social media. En natuurlijk wil je dan wel een goede (eerste) indruk maken. Wil je zelf een goede LinkedIn foto maken met je telefoon? Nikki Hoff van Studio86 geeft je hier graag tips voor!