Castellum
Advertorial Cultuur

In de voorjaarsvakantie valt er veel te genieten in Castellum

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je in de bioscoop dagelijks, de héle dag in vier zalen, genieten van de beste en nieuwste films. Speciaal voor de vakantieperiode staan de grootste filmhits van dit moment op het programma!

Met een beetje geluk zit je in de grootste filmzaal van de regio en zie je een film op megagroot scherm. De modernste techniek en de comfortabele stoelen maken een onvergetelijk uitje af. En de grootste filmhits van dit moment kun je deze voorjaarsvakantie voor heel voordelig zien, want je krijgt extra voordeel bij de ochtendfilms (vanaf 11:00 uur) of bij aankoop van een familieticket (4 personen voor € 26 voor een 2D-film en € 32 voor een 3D-film)!

Kids Day: De Grote Slijmdag

Voor kids die niet bang zijn voor vieze handen heeft Castellum deze voorjaarvakantie een hele leuke extra activiteit in petto. Op dinsdag 25 februari kunnen bezoekers voor of na de film zelf slijm komen maken in de bioscoopfoyer. Maar dat is nog niet alles, want je kunt ook komen sjoelen, tafeltennissen of een ander spelletje doen. De activiteiten zijn van 12:00 tot 16:00 uur. 

Extra Dikkie Dik voorstelling

Wegens groot succes heeft Castellum een extra voorstelling van Dikkie Dik en de taart (2+) kunnen inplannen! De kaartverkoop voor deze vroege voorstelling van 9:30 uur is nu gestart. Jong en oud worden actief betrokken bij de voorstelling Dikkie Dik en de taart. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Het hele film- en theateraanbod, kaartjes én de speeltijden vind je op www.theatercastellum.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs vandaag 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt vandaag 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.