Castellum
Advertorial Cultuur

In de voorjaarsvakantie valt er veel te genieten in Castellum

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je in de bioscoop dagelijks, de héle dag in vier zalen, genieten van de beste en nieuwste films. Speciaal voor de vakantieperiode staan de grootste filmhits van dit moment op het programma!

Met een beetje geluk zit je in de grootste filmzaal van de regio en zie je een film op megagroot scherm. De modernste techniek en de comfortabele stoelen maken een onvergetelijk uitje af. En de grootste filmhits van dit moment kun je deze voorjaarsvakantie voor heel voordelig zien, want je krijgt extra voordeel bij de ochtendfilms (vanaf 11:00 uur) of bij aankoop van een familieticket (4 personen voor € 26 voor een 2D-film en € 32 voor een 3D-film)!

Kids Day: De Grote Slijmdag

Voor kids die niet bang zijn voor vieze handen heeft Castellum deze voorjaarvakantie een hele leuke extra activiteit in petto. Op dinsdag 25 februari kunnen bezoekers voor of na de film zelf slijm komen maken in de bioscoopfoyer. Maar dat is nog niet alles, want je kunt ook komen sjoelen, tafeltennissen of een ander spelletje doen. De activiteiten zijn van 12:00 tot 16:00 uur. 

Extra Dikkie Dik voorstelling

Wegens groot succes heeft Castellum een extra voorstelling van Dikkie Dik en de taart (2+) kunnen inplannen! De kaartverkoop voor deze vroege voorstelling van 9:30 uur is nu gestart. Jong en oud worden actief betrokken bij de voorstelling Dikkie Dik en de taart. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Het hele film- en theateraanbod, kaartjes én de speeltijden vind je op www.theatercastellum.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!