Advertorial Politiek

In debat over wonen met gedeputeerde Adri Bom

Dinsdag 13 maart belegt het CDA een politieke avond in dorpshuis De Juffrouw in Hazerswoude-Dorp. Onze gastspreker is mevrouw Adri Bom-Lemstra, gedeputeerde voor Ruimte, Wonen en Economie van Zuid Holland.

Zij gaat in op de provinciale visie 'Wonen in de toekomst'. Een beladen onderwerp omdat na de verkiezingen de nieuwe gemeenteraad positie zal moeten innemen over nieuwbouw in de toekomst. Vragen voor deze avond zijn o.a.: Bouwen we vooral voor onze autonome groei of komt er ook een (grote) regio opgave? Waar willen en kunnen we gaan bouwen?

Het belooft een inhoudsvolle avond te worden. Iedereen is van harte uitgenodigd! 

Inloop vanaf 19.30u in Dorpshuis De Juffrouw, Dorpsstraat 250, Hazerswoude-Dorp.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 10:28

Table Service bij McDonald’s aan het Rijnplein

Het McDonald’s Restaurant aan het Rijnplein in Alphen bedient vanaf vandaag, maandag 18 november, haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling meteen een plekje kiezen om te zitten. Een medewerker serveert de bestelling van de gast persoonlijk aan tafel uit.

Algemeen vandaag 09:46

Kerstpakketten voor en door Alphenaren

Diaconaal Platform Alphen (DPA) en de Stichting Slimm organiseren dit jaar opnieuw een kerstpakkettenactie in Alphen. De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen.

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.

Evenementen gisteren 11:53

Begin december opnieuw Midwinter Fair in Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.