Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

In één keer slagen bij ACM Rijopleidingen

ACM Rijopleidingen staat bekend als dé rijschool in Alphen waar je motorrijlessen kunt volgen. Maar wist je dat ACM Rijopleidingen ook één van de hoogste slagingspercentages heeft voor de auto? Bij de rijschool staat snel, veilig en onder persoonlijke begeleiding je rijbewijs halen voorop.

Kiezen voor een rijschool is tegenwoordig een hele opgave. In Alphen aan den Rijn worden er door meer dan dertig rijscholen rijlessen aangeboden. ACM Rijopleidingen behoort tot de top drie. “In 2001 ben ik begonnen als rijinstructeur bij een andere rijschool. Uiteindelijk heb ik in 2006 de beslissing gemaakt om mijn eigen rijschool op te richten. Inmiddels heb ik bijna twintig jaar ervaring met lesgeven”, vertelt eigenaar Arno Minneboo.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Bij ACM Rijopleidingen staat kwaliteit hoog in het vaandel. “Voor ons is het belangrijk dat je in één keer slaagt voor je rijexamen. We wachten dus met het inplannen van een rijexamen totdat je er ook daadwerkelijk aan toe bent om examen te doen”, vertelt Arno. “De pakketten die wij aanbieden zijn daarom ook altijd een richtlijn. Uiteindelijk maken we het pakket op maat, zodat het bij jouw ontwikkeling past. Dan is de kans van slagen het grootst.”

“Veel mensen denken dat onze lesprijzen en lespakketten heel duur zijn. Bij andere rijscholen worden vaak ‘voordelige’ pakketten aangeboden, maar achteraf blijken deze helemaal niet zo voordelig als je één of twee keer zakt voor je rijexamen. Omdat wij bij ACM streven naar in één keer slagen voor je rijexamen, ben je dus naar verhouding minder geld kwijt. Als je kiest voor onze tijdelijke actie betaal je bij ons uiteindelijk nog geen € 42 per uur voor een autorijles, dus zo duur is het helemaal niet!”

Passie voor het vak

Arno beleeft veel plezier aan het lesgeven. “Het leukste vind ik de afwisseling. De ene keer begeleid ik mensen op de motor, de andere keer in de auto. Ook het lesgeven op verschillende niveaus geeft mij veel energie, de één begint net en de ander is al verder gevorderd. Dat maakt het leuk”, vertelt Arno. “Ook uit het contact met de mensen haal ik veel voldoening. Je bouwt echt een band met hen op, dat is zo mooi aan het vak.”

Van jongs af aan is Arno al in de ban van auto’s. “Ik wilde altijd graag iets doen in de autobranche, al sinds ik klein was. Toen ik geslaagd was voor mijn eigen rijbewijs, vroeg mijn instructeur of het lesgeven niet wat voor mij was. Op die manier ben ik er eigenlijk ingerold. Nu, jaren later, heb ik het nog steeds naar mijn zin”, lacht Arno. “En wat mij betreft ga ik hier nog een aantal jaren mee door, want het lesgeven zit echt in mijn bloed!”

Heb jij interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ACM Rijopleidingen door te mailen naar info@acmrijopleidingen.nl of neem een kijkje op de website. Kijk voor de lopende acties op Facebook.


Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.