Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

In één keer slagen bij ACM Rijopleidingen

ACM Rijopleidingen staat bekend als dé rijschool in Alphen waar je motorrijlessen kunt volgen. Maar wist je dat ACM Rijopleidingen ook één van de hoogste slagingspercentages heeft voor de auto? Bij de rijschool staat snel, veilig en onder persoonlijke begeleiding je rijbewijs halen voorop.

Kiezen voor een rijschool is tegenwoordig een hele opgave. In Alphen aan den Rijn worden er door meer dan dertig rijscholen rijlessen aangeboden. ACM Rijopleidingen behoort tot de top drie. “In 2001 ben ik begonnen als rijinstructeur bij een andere rijschool. Uiteindelijk heb ik in 2006 de beslissing gemaakt om mijn eigen rijschool op te richten. Inmiddels heb ik bijna twintig jaar ervaring met lesgeven”, vertelt eigenaar Arno Minneboo.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Bij ACM Rijopleidingen staat kwaliteit hoog in het vaandel. “Voor ons is het belangrijk dat je in één keer slaagt voor je rijexamen. We wachten dus met het inplannen van een rijexamen totdat je er ook daadwerkelijk aan toe bent om examen te doen”, vertelt Arno. “De pakketten die wij aanbieden zijn daarom ook altijd een richtlijn. Uiteindelijk maken we het pakket op maat, zodat het bij jouw ontwikkeling past. Dan is de kans van slagen het grootst.”

“Veel mensen denken dat onze lesprijzen en lespakketten heel duur zijn. Bij andere rijscholen worden vaak ‘voordelige’ pakketten aangeboden, maar achteraf blijken deze helemaal niet zo voordelig als je één of twee keer zakt voor je rijexamen. Omdat wij bij ACM streven naar in één keer slagen voor je rijexamen, ben je dus naar verhouding minder geld kwijt. Als je kiest voor onze tijdelijke actie betaal je bij ons uiteindelijk nog geen € 42 per uur voor een autorijles, dus zo duur is het helemaal niet!”

Passie voor het vak

Arno beleeft veel plezier aan het lesgeven. “Het leukste vind ik de afwisseling. De ene keer begeleid ik mensen op de motor, de andere keer in de auto. Ook het lesgeven op verschillende niveaus geeft mij veel energie, de één begint net en de ander is al verder gevorderd. Dat maakt het leuk”, vertelt Arno. “Ook uit het contact met de mensen haal ik veel voldoening. Je bouwt echt een band met hen op, dat is zo mooi aan het vak.”

Van jongs af aan is Arno al in de ban van auto’s. “Ik wilde altijd graag iets doen in de autobranche, al sinds ik klein was. Toen ik geslaagd was voor mijn eigen rijbewijs, vroeg mijn instructeur of het lesgeven niet wat voor mij was. Op die manier ben ik er eigenlijk ingerold. Nu, jaren later, heb ik het nog steeds naar mijn zin”, lacht Arno. “En wat mij betreft ga ik hier nog een aantal jaren mee door, want het lesgeven zit echt in mijn bloed!”

Heb jij interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ACM Rijopleidingen door te mailen naar info@acmrijopleidingen.nl of neem een kijkje op de website. Kijk voor de lopende acties op Facebook.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:53

Alphens Restaurantweek: verrassend gezond en vers eten bij Woodstone

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan WOODSTONE!

Overige gisteren 16:05

Eerste gedetineerde fietst volgende week naar zijn werk

In augustus is de pilot op de Beperkt Beveiligde Afdeling van start gegaan in Penitentiaire Inrichting (PI) Alphen. Gedetineerden die in aanmerking komen voor re-integratieverlof, mogen ‘buiten de muren’ arbeid verrichten. Volgende week fietst de eerste gedetineerde uit PI Alphen naar zijn werk.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:16

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.

Alphens Restaurantweek gisteren 14:29

Nog een week tot de Alphens Restaurantweek

Over precies een week gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Van Italiaanse pizza en Argentijns vlees tot bourgondisch dineren en steengrillen, tijdens de Alphens Restaurantweek kan het allemaal!