Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

In één keer slagen bij ACM Rijopleidingen

ACM Rijopleidingen staat bekend als dé rijschool in Alphen waar je motorrijlessen kunt volgen. Maar wist je dat ACM Rijopleidingen ook één van de hoogste slagingspercentages heeft voor de auto? Bij de rijschool staat snel, veilig en onder persoonlijke begeleiding je rijbewijs halen voorop.

Kiezen voor een rijschool is tegenwoordig een hele opgave. In Alphen aan den Rijn worden er door meer dan dertig rijscholen rijlessen aangeboden. ACM Rijopleidingen behoort tot de top drie. “In 2001 ben ik begonnen als rijinstructeur bij een andere rijschool. Uiteindelijk heb ik in 2006 de beslissing gemaakt om mijn eigen rijschool op te richten. Inmiddels heb ik bijna twintig jaar ervaring met lesgeven”, vertelt eigenaar Arno Minneboo.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Bij ACM Rijopleidingen staat kwaliteit hoog in het vaandel. “Voor ons is het belangrijk dat je in één keer slaagt voor je rijexamen. We wachten dus met het inplannen van een rijexamen totdat je er ook daadwerkelijk aan toe bent om examen te doen”, vertelt Arno. “De pakketten die wij aanbieden zijn daarom ook altijd een richtlijn. Uiteindelijk maken we het pakket op maat, zodat het bij jouw ontwikkeling past. Dan is de kans van slagen het grootst.”

“Veel mensen denken dat onze lesprijzen en lespakketten heel duur zijn. Bij andere rijscholen worden vaak ‘voordelige’ pakketten aangeboden, maar achteraf blijken deze helemaal niet zo voordelig als je één of twee keer zakt voor je rijexamen. Omdat wij bij ACM streven naar in één keer slagen voor je rijexamen, ben je dus naar verhouding minder geld kwijt. Als je kiest voor onze tijdelijke actie betaal je bij ons uiteindelijk nog geen € 42 per uur voor een autorijles, dus zo duur is het helemaal niet!”

Passie voor het vak

Arno beleeft veel plezier aan het lesgeven. “Het leukste vind ik de afwisseling. De ene keer begeleid ik mensen op de motor, de andere keer in de auto. Ook het lesgeven op verschillende niveaus geeft mij veel energie, de één begint net en de ander is al verder gevorderd. Dat maakt het leuk”, vertelt Arno. “Ook uit het contact met de mensen haal ik veel voldoening. Je bouwt echt een band met hen op, dat is zo mooi aan het vak.”

Van jongs af aan is Arno al in de ban van auto’s. “Ik wilde altijd graag iets doen in de autobranche, al sinds ik klein was. Toen ik geslaagd was voor mijn eigen rijbewijs, vroeg mijn instructeur of het lesgeven niet wat voor mij was. Op die manier ben ik er eigenlijk ingerold. Nu, jaren later, heb ik het nog steeds naar mijn zin”, lacht Arno. “En wat mij betreft ga ik hier nog een aantal jaren mee door, want het lesgeven zit echt in mijn bloed!”

Heb jij interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ACM Rijopleidingen door te mailen naar info@acmrijopleidingen.nl of neem een kijkje op de website. Kijk voor de lopende acties op Facebook.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige gisteren 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen gisteren 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie gisteren 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.