Josh Walet

Inbraak bij auto van de gemeente

Een auto van de gemeente die normaal bij de begraafplaats op de Verlengde Aarkade in Alphen staat, stond afgelopen zaterdag onverwachts op een andere plek. Er bleek te zijn ingebroken.

Toen medewerkers van de gemeente een gemeenteauto afgelopen zaterdag op een vreemde plek zagen staan, wisten ze dat er iets niet klopte. De ramen en deuren van de auto stonden allemaal open. De medewerkers besloten poolshoogte te nemen en kwamen erachter dat er was ingebroken in de auto, zo laat de politie weten. De inbrekers hebben diverse autosleutels en tuingereedschap buit gemaakt.

De inbraak heeft plaatsgevonden tussen vrijdag- en zaterdagnacht. Heb jij iets gezien of gehoord? Dan komt de politie graag met jou in contact. Dit kan door te bellen naar 0900-8844.  


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens.nl Magazine gisteren 14:43

Vrijwilliger Arry Zwaan: ‘’Het is een uit de hand gelopen hobby’’

Elke vereniging heeft ze: de duizendpoten waarvan het werk dat ze doen voor de club niet altijd direct zichtbaar is. Ze zijn de ‘Haarlemmerolie’ voor de club en dus vrijwel onmisbaar. Een lichtend voorbeeld daarvan is ARC’er Arry Zwaan. Ik spreek hem in mei, als hij ‘dienst’ heeft om de organisatie rond de eerste trainingen in coronatijd te regelen.

Romeinen gisteren 11:59

ROMEINEN Caligae

De Romeinen hadden een traditie in leer bewerken die tot op de dag van vandaag grotendeels hetzelfde is gebleven. Het leer werd gelooid en geverfd. Schoenen, laarzen en slippers waren kleurrijk, rijkelijk gedecoreerd en stevig.

Weer in Alphen 16 jan. 2021 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine 16 jan. 2021 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.