Calamiteiten

Inbraak tandartspraktijk KIES vastgelegd op camera

Bij tandartspraktijk KIES in Alphen aan den Rijn is afgelopen nacht ingebroken. De inbreker heeft zichzelf tussen 03.00 en 03.30 uur toegang verschaft tot de praktijk en een flinke rommel achtergelaten, maar niets meegenomen.

KIES is nu op zoek naar getuigen van de inbraak. "Gezien de schade, moet dit gepaard gegaan zijn met veel lawaai en geweld", denken de medewerkers van de tandartspraktijk. "Wij willen hierbij vragen of er mensen zijn die iets hebben gehoord of gezien."

Vorig jaar werd er in april ook al ingebroken. Ook toen werd het raam ingeslagen om binnen te komen. Eigenaresse Ria Gadellaa zegt de inbreker van afgelopen nacht te herkennen als de inbreker van vorig jaar. 

De dader is bovendien vastgelegd door bewakingscamera's. Wat KIES betreft worden de inbrekers publiekelijk aan de schandpaal genageld. "Er zijn duidelijke camerabeelden aanwezig en bloedsporen gevonden. Alvorens wij de beelden gaan verspreiden via social media, geven wij de daders de mogelijkheid om zich binnen 48 uur te melden bij de politie", aldus KIES. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.