Pixabay

Indeling Alphense clubs bekend

Hoofdklassers ARC en Alphense Boys weten al een paar weken met wie ze in het nieuwe seizoen te maken krijgen, maar sinds vandaag geldt dat ook voor de andere Alphense clubs.  

Alphia is in 3A ingedeeld met Aarlanderveen, Be Fair, Blauw-Zwart, Gouda, Lugdunum, Nieuwkoop, FC Oegstgeest, FC Oudewater, CVC Reeuwijk, Sporting Leiden, TAVV, VVC (Nieuw Vennep) en VVSB.

Het zaterdagteam van Alphense Boys gaat het in 4B uitmaken met Bodegraven, Kamerik, Linschoten, NSV’46Rijnstreek, Rohda’76, SCH’44, Siveo’60, Sportief, VEP, Woerden, Zevenhoven en Zwammerdam.

AVV Alphen is ingedeeld in de onaantrekkelijke zondagklasse 3B. Er moet gevoetbald worden tegen Charlois, DHL, Full Speed, HOV/DJSCR, HWD, Kethel Spaland ODB, REMO, SEP, Slikkerveer, Stompwijk, Taurus en WIK.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport vandaag 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen vandaag 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie vandaag 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Politiek vandaag 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.