Pixabay
Sport

Indeling Alphense clubs bekend

Hoofdklassers ARC en Alphense Boys weten al een paar weken met wie ze in het nieuwe seizoen te maken krijgen, maar sinds vandaag geldt dat ook voor de andere Alphense clubs.  

Alphia is in 3A ingedeeld met Aarlanderveen, Be Fair, Blauw-Zwart, Gouda, Lugdunum, Nieuwkoop, FC Oegstgeest, FC Oudewater, CVC Reeuwijk, Sporting Leiden, TAVV, VVC (Nieuw Vennep) en VVSB.

Het zaterdagteam van Alphense Boys gaat het in 4B uitmaken met Bodegraven, Kamerik, Linschoten, NSV’46Rijnstreek, Rohda’76, SCH’44, Siveo’60, Sportief, VEP, Woerden, Zevenhoven en Zwammerdam.

AVV Alphen is ingedeeld in de onaantrekkelijke zondagklasse 3B. Er moet gevoetbald worden tegen Charlois, DHL, Full Speed, HOV/DJSCR, HWD, Kethel Spaland ODB, REMO, SEP, Slikkerveer, Stompwijk, Taurus en WIK.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.