Josh Walet
Blog Opinie

Indeling Hoofdklasse A zondag

Het ziet er naar uit dat Alphense Boys komend seizoen in de Hoofdklasse A met negen dezelfde tegenstanders te maken krijgt als in de onafgemaakte jaargang 2019/2020. Het betreft Alcides, Be Quick 1887, HBS, RKAVV, RKVV Velsen, SDO, vv Emmen, Hoogeveen en SJC.

Toegevoegd worden Longa’30 uit Lichtenvoorde (tiende in Hoofdklasse B), Purmersteijn (negende in Hoofdklasse B), RKZVL uit Zieuwent, bij Lichtenvoorde (vijfde in B), Silvolde (twaalfde in B), De Zouaven uit Grootebroek (die als de nummer 1 uit 1A het recht kreeg om te promoveren), en TOGB (die als lijstaanvoerder van 1B ook omhoog mag. De indeling is overigens nog onder voorbehoud.

In de Hoofdklasse A van 2019/2020 stonden bij het afbreken van de competitie alleen RKAVV (derde) en SJC (vierde) hoger genoteerd dan het team van Hein van Heek. Die wordt opgevolgd door Remco Tuinenburg. Longa’30 en RKZVC zijn totaal onbekend voor Alphense Boys. Tegen die clubs werd nog nooit gevoetbald. Lichtenvoorde is gelegen in de achterhoek op ongeveer 150 km reizen vanuit Alphen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt gisteren 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.