Josh Walet
Blog Opinie

Indeling Hoofdklasse A zondag

Het ziet er naar uit dat Alphense Boys komend seizoen in de Hoofdklasse A met negen dezelfde tegenstanders te maken krijgt als in de onafgemaakte jaargang 2019/2020. Het betreft Alcides, Be Quick 1887, HBS, RKAVV, RKVV Velsen, SDO, vv Emmen, Hoogeveen en SJC.

Toegevoegd worden Longa’30 uit Lichtenvoorde (tiende in Hoofdklasse B), Purmersteijn (negende in Hoofdklasse B), RKZVL uit Zieuwent, bij Lichtenvoorde (vijfde in B), Silvolde (twaalfde in B), De Zouaven uit Grootebroek (die als de nummer 1 uit 1A het recht kreeg om te promoveren), en TOGB (die als lijstaanvoerder van 1B ook omhoog mag. De indeling is overigens nog onder voorbehoud.

In de Hoofdklasse A van 2019/2020 stonden bij het afbreken van de competitie alleen RKAVV (derde) en SJC (vierde) hoger genoteerd dan het team van Hein van Heek. Die wordt opgevolgd door Remco Tuinenburg. Longa’30 en RKZVC zijn totaal onbekend voor Alphense Boys. Tegen die clubs werd nog nooit gevoetbald. Lichtenvoorde is gelegen in de achterhoek op ongeveer 150 km reizen vanuit Alphen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 16:35

Het moment is daar: de ‘huiskamer van de stad’ is officieel geopend

Genodigden kwamen op zaterdagochtend bijeen voor de officiële opening van de nieuwe bibliotheek. Met een tot in de puntjes geregisseerde performance en speeches van directeur Hester van Beek en wethouder Kees van Velzen, was het moment vandaag eindelijk daar: de opening van de ‘huiskamer van de stad’.

Alphense Zendmast vandaag 12:13

Alphense zendmast oranje verlicht voor opening nieuwe bibliotheek

Vandaag, zaterdag 26 september, opent de nieuwe bibliotheek in het Alphense centrum officieel haar deuren. Speciaal voor deze gelegenheid kleurt de Alphense zendmast oranje, de kleur waar Bibliotheek Rijn en Venen om bekend staat.   

Overige vandaag 10:52

Help leerlingen met enquête over milieuvriendelijk toilet

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum hebben een opdracht gekregen van het Hoogheemraadschap van Rijnland om een milieuvriendelijk toilet te maken wat onder andere poep en plas van elkaar scheidt. Help jij hen door deze enquête in te vullen?

Evenementen vandaag 09:02

Coronaproof Burendag vieren, hoe doe je dat?

Dit jaar vieren we Burendag op 26 september. Bij deze jaarlijks terugkerende dag vieren buurtbewoners met elkaar feest. Omdat alles dit jaar coronaproof moet, hebben wij een aantal tips verzameld om toch Burendag te kunnen vieren.