Winkelcentrum Ridderhof

Informatiemarkt: Kom alles te weten over de renovatie van de Ridderhof

Al een tijdje is er bekend dat de Ridderhof gerenoveerd zal gaan worden, maar deze maand gaat de Ridderhof daadwerkelijk op de schop. Voor de omwonenden die benieuwd zijn wat er zal veranderen wordt er 11 januari een informatiemarkt georganiseerd.

De informatiemarkt vindt plaats tussen 15:00 en 19:00 uur op het centrale plein in het winkelcentrum. Hier hoor je meer over hoe het winkelcentrum eruit zal komen te zien, wat de werkzaamheden inhouden, hoe de planning eruitziet van de verbouwing en de ideeën over een hoe ze het parkeren anders willen indelen. 

“We gaan aan de slag in winkelcentrum Ridderhof. We knappen het winkelcentrum en de directe omgeving op, zodat het weer een plek wordt waar iedereen graag komt”, laat winkelcentrum de Ridderhof weten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.