Josh Walet

Infrastructuur bedrijventerrein aan de Staalweg zo goed als klaar

Op het vroegere Bos Betonterrein aan de Staalweg verrijst een nieuw bedrijventerrein. Vanuit de lucht is goed te zien dat de infrastructuur voor de bedrijven die zich daar zullen vestigen, al ver gevorderd is.

Adriaan van Erk Ontwikkeling realiseert een bedrijventerrein voor kleine en middelgrote bedrijven aan de Staalweg in Alphen aan den Rijn. Het terrein van de voormalige Bos Betonfabriek wordt daartoe op dit moment ingericht. De kavels worden uitgegeven aan geïnteresseerde kleine en middelgrote bedrijven die er vervolgens een bedrijfsgebouw realiseren. In de eerste fase worden er 61 bedrijfsunits gerealiseerd. In de tweede fase gaat het om 140 bedrijfsunits. Hoewel er nog geen bedrijfsunits te bekennen zijn, is van bovenaf wel goed te zien dat de infrastructuur er al ligt.

In- en uitrit

Halverwege de Staalweg is een nieuwe in- en uitrit aangelegd. Hierover was vorig jaar het nodige te doen. Van Erk had namelijk ongeoorloofd bomen gekapt op de ‘karakteristieke bomenlaan’. Een paar maanden later werd de vergunning wel verleend voor de in- en uitrit. Omwonenden maken zich echter nog wel steeds zorgen over de verkeersveiligheid, aangezien de Staalweg een populaire fietsroute is, met name voor scholieren.

Hieronder een impressie van de bedrijfsunits die op het bedrijventerrein komen te staan.

bedrijventerrein-staalweg.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:22

Let op: maandag testbericht NL-Alert

Niet schrikken als je maandag 6 december om 12:00 uur een luid en doordringend alarmgeluid hoort. Er wordt dan namelijk een testbericht van NL-Alert verstuurd.

Sport gisteren 15:37

Uitshirts Zaterdag 3 van Alphense Boys zijn heel bijzonder

Zaterdag 3 van Alphense Boys loopt sinds kort in een wel heel bijzonder uitshirt. Met behulp van sponsor Alphens.nl en SERA Business Design en dankzij de bijdrage die de club geeft aan de inmiddels 14 seniorenteams, werd een zwart outfit met een bijzondere opdruk aangeschaft. Achterop staan niet de echte namen van de spelers vermeld, maar hun bijnamen. En de rugnummers zijn ook allesbehalve traditioneel.

Sport gisteren 14:50

Loop de 20 van Alphen met Alphens.nl en Fort Alpha

De 20 van Alphen komt er weer aan! Loop jij mee met team Alphens.nl - Fort Alpha? Je krijgt niet alleen een startbewijs en een dry running shirt, maar ook wekelijkse hardlooptrainingen en twee gratis consumpties.

Werken gisteren 13:08

Het nieuwe vacature aanbod van week 48

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.