Roy Beusker Fotografie

Ingrid uit Alphen aan den Rijn wint € 10.000 bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Ingrid uit Alphen aan den Rijn. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van € 10.000 gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij haar op de stoep om de cheque te overhandigen. Arie nam de prijs namens zijn vrouw Ingrid in ontvangst. Hij reageerde compleet verrast.

Arie vertelt enthousiast: "Het is geweldig! In mijn hoofd heb ik het geld al uitgegeven. We kunnen lekker op vakantie naar Schotland of misschien weer een keer terug naar Nieuw-Zeeland, dat vonden we zo mooi. Of misschien wel een nieuw autootje. Je hoort het, genoeg bestemmingen."
 
Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er € 10.000 uit, elke week € 100.000 en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst € 1 miljoen. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim € 79,4 miljoen verdelen onder 77 culturele organisaties.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:10

Help Maarten naar huis

De afgelopen weken is de hele wereld in de ban geraakt van het coronavirus. Voor veel mensen staat de wereld even stil. Voor Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, was dit al even het geval. Hij liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:08

Nieuwe coronabesmettingen, totaal 35 in Alphen

Voor de vijfde dag op rij zijn er nieuwe coronabesmettingen gemeld in de gemeente Alphen. Het nieuwe aantal officieel gemelde besmettingen staat nu op 35.

Advertorial Horeca vandaag 11:24

Laat een dagschotel van De Zaak thuisbezorgen

Sinds vorige week is Grandcafé de Zaak begonnen het met thuisbezorgen van diverse dagschotels en driegangenmenu’s. De sfeer van De Zaak, maar dan thuis!

Coronavirus in Alphen vandaag 08:28

Op zaterdagmarkt alleen food-ondernemers aanwezig

Op zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april zijn er op de zaterdagmarkt alleen food-ondernemers aanwezig. Deze kramen mogen op de zaterdagmarkt staan omdat food tot de eerste levensbehoeften hoort.

Coronavirus in Alphen gisteren 21:21

Campagne VRHM daagt jongeren en studenten uit

‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’ Dat is de campagne die de Veiligheidsregio Hollands Midden start, gericht op jongeren en studenten. De boodschap? Houd 1,5 meter afstand van elkaar.