GroenLinks
Advertorial Politiek plein

Inloopspreekuur in Koudekerk

GroenLinks on tour! Maandag 4 maart houdt GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur een inloopspreekuur in Vrijetijdscentrum De Ridderhof in Koudekerk. De raadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom langs als je hen wilt spreken, ze horen graag jouw input!

Dit inloopspreekuur is er zodat je rechtstreeks in contact kunt komen met politici. GroenLinks vindt het belangrijk om de afstand tussen inwoners en politiek te verkleinen, daarom is de hele fractie van GroenLinks aanwezig. "We zijn ieder keer in een andere kern van de gemeente," legt GroenLinks uit. "Op die manier horen we overal wat er speelt en zijn we voor iedereen zo bereikbaar mogelijk."

Misschien is er iets dat je bezighoudt, dat je graag met een raadslid zou willen bespreken. Of misschien heb je een idee om de leefbaarheid in jouw kern te vergroten. Maar het kan ook dat je juist een vraag of wens hebt voor de fractieleden. Graag gaan ze met je in gesprek over wat jij belangrijk vindt. Iedereen is welkom zonder afspraak: burgers, organisaties en ondernemers.

Mogelijke thema’s

Misschien heb je een idee of een vraag over wat de gemeente zou kunnen doen om te zorgen dat Koudekerk een fijne kern blijft met een hechte gemeenschap. Thema’s waar GroenLinks zich voor inzet zijn bijvoorbeeld het groen houden van de polder en het op peil houden van de voorzieningen in alle kernen. Ook het realiseren van betaalbare woningbouw vindt GroenLinks belangrijk, nu de bouwplannen voor de woonwijk Rijnpark definitief van de baan zijn. Wil jij hier iets over kwijt, of heb je misschien een heel ander onderwerp dat je wil aankaarten? Je bent van maandag 4 maart van harte welkom in Vrijetijdscentrum De Ridderhof. 

Wanneer: maandag 4 maart 2024 van 19.30u tot 20.15u

Waar: Vrijetijdscentrum De Ridderhof, Arie Hogenespad 1 Koudekerk

Voor wie: Inwoners van Koudekerk die raadsleden willen spreken


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.