Pixabay

Inschrijving Rommelroute Alphen aan den Rijn vanaf 1 mei 2024

Vanwege het succes in 2022 en 2023 wordt opnieuw een Rommelroute georganiseerd in Alphen op 9 juni 2024. Aanmelden is mogelijk vanaf 1 mei tot 7 juni 2024. De Rommelroute Alphen aan den Rijn is een gratis evenement waar iedereen aan kan deelnemen. Het is een unieke rommelmarkt die niet op één centrale locatie plaatsvindt, maar verspreid is over de eigen tuinen van de deelnemers.

Dit evenement is gestart in 2022. Vorig jaar verdubbelde het aantal deelnemers tot maar liefst 392. De organisatoren, Jane en Joyce Rewijk, zijn niet alleen zussen maar ook collega's in het ziekenhuis. Samen met hun broer zijn ze opgegroeid met non-profit rommelmarkten die werden georganiseerd door hun moeder, Alida Rewijk. Het organiseren van deze Rommelroute is bedoeld om Alphenaren na een lange periode van afstand en binnenleven weer met elkaar te verbinden. Het wordt een leuke dag waarbij spullen een tweede kans krijgen.

Praktische informatie:

  • Datum: zondag 9 juni 2024
  • Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur
  • Vanaf 1 mei 2024 is de digitale route beschikbaar op de website voor bezoekers.
  • Deelnemers verkopen tweedehands spullen vanuit hun eigen tuin, huis of garage. Langs de route zijn diverse toiletpunten en watertappunten beschikbaar.

Meer informatie over het evenement vind je hier.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.