Alphen Vitaal
Advertorial Gezondheid en welzijn

Inspiratiesessie over vitaliteit op de werkvloer: "Vitale werknemers ervaren meer werkgeluk en zijn meer bevlogen"

Alphen Vitaal organiseert op 11 mei om 12:00 uur en om 20:00 uur in iFlow aan het Europaplein twee gratis inspiratiesessies voor bedrijven in de gemeente Alphen aan den Rijn. Alle werkgevers zijn van harte welkom om aanwezig te zijn.

De inspiratiesessie geeft antwoord op de vraag hoe bedrijven kunnen bijdragen aan meer vitaliteit onder medewerkers. Want een vitaal mens heeft meer energie en is daardoor productiever in alles wat hij of zij doet.

Stephan Vink van Alphen Vitaal benadrukt het belang van vitaliteit op de werkvloer: “Binnen organisaties die investeren in vitaliteit wordt het ziekteverzuim lager en het werkgeluk en de bevlogenheid van een medewerker groter. Vitale werknemers zijn dus het kapitaal voor organisaties, maar wat is daarvoor nodig en hoe bereik je dat? Natuurlijk horen we ook graag van ondernemers welke behoefte er is.”

Verder zal Jan Willem Landré (Vitaal Bedrijf) uitleg geven over de gratis vitaliteitsscan, die afgenomen kan worden bij werknemers. Alphen Vitaal hoopt dat alle bedrijven in Alphen aan den Rijn vertegenwoordigd worden door een directielid, manager of HR-medewerker.

De sessie zal plaatsvinden bij iFlow Ondernemingshuis Alphen. Het adres is Europaplein 10, Alphen aan den Rijn. Wil je de sessie bijwonen? Meld je dan aan via info@alphenvitaal.nl. Graag daarbij aangeven of je de middag of avondsessie zal bijwonen. De sessie duurt circa 1,5 uur.

Alphen Vitaal zet zich in voor vitaliteit onder inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn. Dit doet zij in het onderwijs, in buurten, samen met sportaanbieders en bij werkgevers. Meer over Alphen Vitaal op www.alphenvitaal.nl.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.