Rabobank
Advertorial Economie

Inspiratiesessie ‘Vrijwilligersmanagement’ voor verenigingen

Ken je dat sprookje van die vereniging die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft? Dat is geen sprookje. Kom als bestuur en/of vrijwilligerscoördinator op donderdag 26 maart kennis opdoen bij de (kosteloze) inspiratiesessie 'Vrijwilligersmanagement' bij de Rabobank in Roelofarendsveen.

De grote uitdaging is om te ontdekken hoe je hier als (totale) vereniging concreet invloed op hebt én om dat ook echt te verankeren binnen de vereniging. Hoe? Kom als bestuur en/of vrijwilligerscoördinator kennis opdoen bij de (kosteloze) inspiratiesessie 'Vrijwilligersmanagement' op donderdag 26 maart bij de Rabobank aan Het Oog 1 in Roelofarendsveen.

Wat brengt de kennissessie jullie vereniging?

Tijdens de inspiratiesessie op 26 maart:

  • Leer je met een vernieuwde blik kijken naar hoe je omgaat met vrijwilligers binnen jouw club;
  • Leer je hoe je als vereniging aansluit bij de drijfveren van vrijwilligers;
  • Krijg je concrete tips om binnen jouw vereniging de beste persoon voor een functie te vinden en te behouden;
  • Krijg je toegang tot de online module ‘vrijwilligersmanagement’;
  • Leer je hoe je de nieuwe inzichten voor werving en behoud van vrijwilligers verankert binnen de vereniging;
  • Ontmoet je andere bestuurders en vrijwilligerscoördinatoren om ervaringen mee uit te wisselen en van elkaar te leren. 

Aanmelden

Maximaal 2 personen per vereniging kunnen zich via onderstaande link aanmelden voor de inspiratiesessie. Rabobank ontvangt jullie aanmelding graag vóór 19 maart. Vol is vol. Na aanmelding ontvangen jullie een link naar een e-learning die jullie ter voorbereiding op de inspiratiesessie kunnen volgen.

Aanmelden kan via deze link.

Achtergrond

Deze avond is een onderdeel van het programma Verenigingsondersteuning van Rabobank Groene Hart Noord. Als onderdeel van hun nieuwe sponsorbeleid willen zij, samen met hun partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, verenigingen écht sterker maken door het delen van kennis en inzet van hun netwerk. Rabobank ontvangt de verenigingen op 26 maart graag vanaf 19:00 uur en ronden de avond af rond 22:00 uur met een hapje en een drankje. Voor vragen over deze avond kun je een mail sturen naar communicatie.rghn@rabobank.nl.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.