Rabobank
Advertorial Economie

Inspiratiesessie ‘Vrijwilligersmanagement’ voor verenigingen

Ken je dat sprookje van die vereniging die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft? Dat is geen sprookje. Kom als bestuur en/of vrijwilligerscoördinator op donderdag 26 maart kennis opdoen bij de (kosteloze) inspiratiesessie 'Vrijwilligersmanagement' bij de Rabobank in Roelofarendsveen.

De grote uitdaging is om te ontdekken hoe je hier als (totale) vereniging concreet invloed op hebt én om dat ook echt te verankeren binnen de vereniging. Hoe? Kom als bestuur en/of vrijwilligerscoördinator kennis opdoen bij de (kosteloze) inspiratiesessie 'Vrijwilligersmanagement' op donderdag 26 maart bij de Rabobank aan Het Oog 1 in Roelofarendsveen.

Wat brengt de kennissessie jullie vereniging?

Tijdens de inspiratiesessie op 26 maart:

  • Leer je met een vernieuwde blik kijken naar hoe je omgaat met vrijwilligers binnen jouw club;
  • Leer je hoe je als vereniging aansluit bij de drijfveren van vrijwilligers;
  • Krijg je concrete tips om binnen jouw vereniging de beste persoon voor een functie te vinden en te behouden;
  • Krijg je toegang tot de online module ‘vrijwilligersmanagement’;
  • Leer je hoe je de nieuwe inzichten voor werving en behoud van vrijwilligers verankert binnen de vereniging;
  • Ontmoet je andere bestuurders en vrijwilligerscoördinatoren om ervaringen mee uit te wisselen en van elkaar te leren. 

Aanmelden

Maximaal 2 personen per vereniging kunnen zich via onderstaande link aanmelden voor de inspiratiesessie. Rabobank ontvangt jullie aanmelding graag vóór 19 maart. Vol is vol. Na aanmelding ontvangen jullie een link naar een e-learning die jullie ter voorbereiding op de inspiratiesessie kunnen volgen.

Aanmelden kan via deze link.

Achtergrond

Deze avond is een onderdeel van het programma Verenigingsondersteuning van Rabobank Groene Hart Noord. Als onderdeel van hun nieuwe sponsorbeleid willen zij, samen met hun partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, verenigingen écht sterker maken door het delen van kennis en inzet van hun netwerk. Rabobank ontvangt de verenigingen op 26 maart graag vanaf 19:00 uur en ronden de avond af rond 22:00 uur met een hapje en een drankje. Voor vragen over deze avond kun je een mail sturen naar communicatie.rghn@rabobank.nl.


Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:43

Filmdiner No Reservations met Catherine Zeta-Jones

De titel van het nieuwe filmdiner op 5, 6 en 7 maart wekt wat verwarring: dit filmdiner is zeker te reserveren. Het concept van thuis een film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film is deze keer met steractrice Catherina Zeta-Jones in de film No Reservations.

Coronavirus in Alphen gisteren 17:00

Het vaccineren in Alphen is nu echt begonnen: “Laat die vaccins maar komen!”

Rond 08:00 uur werd de eerste prik gezet in de tot vaccinatielocatie omgebouwde tennishal van Nieuwe Sloot. Dagelijks zullen daar zo’n driehonderd 80+’ers worden gevaccineerd, maar de daadwerkelijke capaciteit ligt hoger. “In een maand tijd zouden we heel Alphen kunnen vaccineren”, zegt burgemeester Liesbeth Spies.

Calamiteiten gisteren 15:29

Motorrijder komt ten val op Leidse Schouw

Maandagmiddag 1 maart is er een motorrijder ten val gekomen op de Leidse Schouw. Bij het eenzijdige ongeval kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse. 

Van 0 naar 20 gisteren 14:54

Van 0 naar 20: Mitchell en Stefan zijn er bijna

Het moment komt dichter en dichterbij dat Mitchell en Stefan toch echt die 20 kilometer moeten gaan rennen. Allebei zijn ze op de goede weg. Ze zijn er bijna. Tijd voor wat laatste tips!

Alphense Zendmast gisteren 14:06

Alphense zendmast maandagavond rood en groen verlicht

Het verzoek kwam vanuit Kees Kraamer om de Alphense zendmast maandagavond rood en groen te verlichten. Dit doet hij voor zijn hardloopgroepje, met in het bijzonder voor Peter Zuidam. En dat levert ongetwijfeld een leuk moment op, want Kees en Peter zijn beide kleurenblind.