Bram Strookman

Interact Club Scala College organiseert Charity Diner

Op dinsdag 5 april is de lobby van het Evertshuis in Bodegraven omgetoverd tot een restaurant. De Interact Scala College organiseerde een charity diner voor alle Rotarians uit Alphen en omgeving.

De Interact Club bestaat uit betrokken leerlingen van het Scala College die zich, onder begeleiding van de Rotary, inzetten voor maatschappelijke en goede doelen. De avond bestond uit een overheerlijk driegangendiner met een loterij, een veiling en verschillende presentaties tussen de gangen door.

Het doel van de avond was om de Interactors kennis te laten maken met de Rotarians, geld op te halen voor het opzetten van hun toekomstige acties en geld in te zamelen voor Gezinshuis Spinning Wheel, een gezinshuis in Alphen aan den Rijn dat kinderen opvangt die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. In totaal hebben de leerlingen ruim € 3.000 opgehaald. "Een prestatie om erg trots op te zijn."

Dit alles was niet gelukt zonder hun sponsoren. Het Evertshuis heeft hun grand café de hele avond beschikbaar gesteld aan de leerlingen, Scheerder kerstpaketten, gifts en bedrijfskleding heeft een groot deel van de prijzen voor de loterij gesponsord en ook Daan Bar Biefstro, The Upside Down Amsterdam, Doornekamp noten en drop, De Bodegraafse Kaasboer en GoFive cafeïne chocolade hebben een prijs gesponsord. 

interact scala college charity diner 2.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.

Politiek gisteren 18:13

Zorg over Lint Lagewaard en Landlustweg bij woningbouw in Gnephoek

De omwonenden van de groene Gnephoekpolder zijn zeer geïnteresseerd in de plannen voor woningbouw. Het Gnephoekberaad, Dorpsoverleg Koudekerk en Stichting Landschappelijk Lint Lagewaard en Landlustweg spraken in tijdens de commissievergadering van 28 september. Zij benadrukken allemaal de cultuurhistorische waarde van het Lint.

Politiek gisteren 17:03

Sociaal plan voor woonwagenbewoners Marokkostraat

De gemeenteraad zal in haar vergadering van 12 oktober instemmen met een sociaal plan voor de woonwagenbewoners in de Marokkostraat. Al in 2018 is besloten dat de wagens moeten verhuizen, omdat er te grote verzakkingen zijn. Nu is een sociaal plan gemaakt om de bewoners te ondersteunen bij hun verhuizing.