Bram Strookman

Interact Club Scala College organiseert Charity Diner

Op dinsdag 5 april is de lobby van het Evertshuis in Bodegraven omgetoverd tot een restaurant. De Interact Scala College organiseerde een charity diner voor alle Rotarians uit Alphen en omgeving.

De Interact Club bestaat uit betrokken leerlingen van het Scala College die zich, onder begeleiding van de Rotary, inzetten voor maatschappelijke en goede doelen. De avond bestond uit een overheerlijk driegangendiner met een loterij, een veiling en verschillende presentaties tussen de gangen door.

Het doel van de avond was om de Interactors kennis te laten maken met de Rotarians, geld op te halen voor het opzetten van hun toekomstige acties en geld in te zamelen voor Gezinshuis Spinning Wheel, een gezinshuis in Alphen aan den Rijn dat kinderen opvangt die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. In totaal hebben de leerlingen ruim € 3.000 opgehaald. "Een prestatie om erg trots op te zijn."

Dit alles was niet gelukt zonder hun sponsoren. Het Evertshuis heeft hun grand café de hele avond beschikbaar gesteld aan de leerlingen, Scheerder kerstpaketten, gifts en bedrijfskleding heeft een groot deel van de prijzen voor de loterij gesponsord en ook Daan Bar Biefstro, The Upside Down Amsterdam, Doornekamp noten en drop, De Bodegraafse Kaasboer en GoFive cafeïne chocolade hebben een prijs gesponsord. 

interact scala college charity diner 2.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.