Advertorial Alphen krijgt weer een krachtige Aarhof 1 nov. 2021 11:09

Anterieure overeenkomst getekend voor herontwikkeling De Aarhof

Na een intensief traject is er een belangrijke mijlpaal bereikt voor de herontwikkeling van De Aarhof. De herontwikkeling van het winkelcentrum is een belangrijke stap om de transformatie van het centrum van Alphen af te ronden.

Advertorial Alphen krijgt weer een krachtige Aarhof 25 okt. 2021 14:23

Informatiecentrum De Aarhof komende zaterdag geopend

Het informatiecentrum voor de modernisering van De Aarhof heeft veel belangstelling gehad van passanten en mensen die hiervoor speciaal het winkelcentrum bezochten. De verzamelde input wordt onderzocht en verwerkt in het ontwerp en de processen. Vanaf 1 november zal het informatiecentrum voorlopig haar deuren weer sluiten. Om iedereen een kans te geven het centrum te bezoeken en input te leveren zal het ook op zaterdag 30 oktober geopend zijn van 13:00 tot 17:00.

Alphen krijgt weer een krachtige Aarhof 13 aug. 2021 12:05

Informatiecentrum De Aarhof opent haar deuren

Vanaf vandaag is het informatiecentrum in De Aarhof geopend voor iedereen met vragen en ideeën voor de modernisering van het winkelcentrum. Het voormalige pand van Esprit is ingericht als huiskamer om op een laagdrempelige manier ideeën en informatie uit te wisselen die verband houden met de toekomst van het centrum.

Alphen krijgt weer een krachtige Aarhof 15 jul. 2021 12:15

Alphense makelaars: “Het realiseren van de juiste woningen in de vernieuwde Aarhof brengt de woonketen gigantisch in beweging”

Sander Heikens van Drieman Garantiemakelaars en Mirjam van der Ziel van Koppes Makelaardij weten als geen ander dat de woningmarkt in Alphen flink op slot zit. De 300 woningen die in De Aarhof komen, zullen dan ook aansluiten bij de woonbehoefte van Alphenaren. “We richten ons met name op jongeren, starters en senioren.”

Alphen krijgt weer een krachtige Aarhof 11 jul. 2021 13:48

Winkeliersvereniging-voorzitter Martin Jacobs: “Eindelijk is er een investeerder die het grotere plaatje ziet”

Voor De Aarhof is het vijf voor twaalf, stelt Martin Jacobs, voorzitter van winkeliersvereniging Aarhof. Hij is dan ook blij met SB Real Estate als investeerder. “We hebben nu een eigenaar die heel veel geld wil investeren in woningen en winkels, laten we die alsjeblieft niet wegjagen door allerlei juridisch getouwtrek, daar is geen enkele Alphenaar bij gebaat.”