Blog Alphense wijkagenten aan het woord 18 sep. 2021 12:58

Einde van de zomervakantie zorgt voor meer jeugdoverlast en woninginbraken, wijkagenten vragen Alphenaren goed op te letten

Vandaag leest u de vierde column van wijkagenten Coen van Stralen en Nico Meeuwenoord. De vakantie is voor de meeste mensen net achter de rug en heeft weer plaats gemaakt voor het gebruikelijke dagelijks leven. Na de vakantie viel het de wijkagenten op dat er een stijging te zien is van het aantal woninginbraken. Tevens is er een stijging te zien van het aantal overlastmeldingen van jeugd. In deze vierde column willen de wijkagenten dan ook uw aandacht hiervoor vragen.

Blog Alphense wijkagenten aan het woord 10 jul. 2021 14:53

Wijkagenten wensen Alphenaren een fijne vakantie: ''Maar blijf opletten''

Vandaag leest u de derde column van wijkagenten Coen van Stralen en Nico Meeuwenoord. In deze column willen wij de vakantieperiode in en rondom Alphen aan den Rijn onder uw aandacht brengen. Aangezien veel inwoners thuisblijven, is het belangrijk om rekening met elkaar te houden.

Blog Alphense wijkagenten aan het woord 24 apr. 2021 13:14

Alles wat u wilt weten over het werk van een wijkagent

Vrijwel iedereen heeft wel eens gehoord van een wijkagent. Maar wat is een wijkagent eigenlijk, en waar houden zij zich mee bezig? Vanuit hun functie als wijkagent geven Coen van Stralen en Nico Meeuwenoord ons maandelijks een kijkje in hun werkzaamheden.