Alphense Zendmast 25 nov. 2021 12:35

Alphense zendmast kleurt oranje tijdens Orange the World

Van woensdag 25 november tot en met donderdag 10 december (met uitzondering van Sinterklaas) is de Alphense zendmast oranje verlicht voor Orange the World. Dit is een internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes.

Alphense Zendmast 19 nov. 2021 13:28

Blauw verlichte zendmast voor Dag van de Ondernemer

Vandaag is het de Dag van de Ondernemer. Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA) wil Alphense ondernemers op deze dag een warm hart toedragen. Daarom kleurt de Alphense zendmast vrijdagavond 19 november blauw.

Alphense Zendmast 17 nov. 2021 16:26

Alphense zendmast paars verlicht op Wereld Prematurendag

Ter gelegenheid van Wereld Prematurendag kleurt de Alphense zendmast op woensdagavond 17 november paars. Op deze dag wordt er extra aandacht gevraagd voor de problemen rond een vroeggeboorte.

Alphense Zendmast 15 nov. 2021 13:27

Alphense zendmast rood en oranje verlicht voor verjaardag

Sinds vorig jaar is het mogelijk om de Alphense zendmast te verlichten voor de verjaardag van een dierbare. De zendmast kleurt op maandag 15 november rood en oranje voor de verjaardag van de 10-jarige Sem.

Alphense Zendmast 10 nov. 2021 12:31

Alphense zendmast verlicht voor Nationale Boomfeestdag

Woensdag 10 november staat in het teken van de Nationale Boomfeestdag. Alphen aan den Rijn is gastgemeente van de 64e editie van dit evenement. Ter gelegenheid hiervan kleurt de Alphense zendmast groen/oranje.  

Alphense Zendmast 9 nov. 2021 14:42

Alphense zendmast verlicht ter nagedachtenis aan Nick den Daas

Dinsdagavond 9 november zal de Alphense zendmast blauw verlicht zijn voor Nick en Sjoerdtje den Daas. Dit ter nagedachtenis aan Nick den Daas, die op 9 november zijn 67e verjaardag zou vieren en met zijn welverdiende pensioen zou gaan.

Alphense Zendmast 15 okt. 2021 16:17

Alphense zendmast paars verlicht voor verjaardag

Sinds vorig jaar is het mogelijk om de Alphense zendmast te verlichten voor de verjaardag van een dierbare. De zendmast kleurt op vrijdag 15 oktober paars voor de verjaardag van Devin van den Berg. 

Alphense Zendmast 23 aug. 2021 17:44

Alphense zendmast rood en geel verlicht voor verjaardag

Sinds vorig jaar is het mogelijk om de Alphense zendmast te verlichten voor de verjaardag van een dierbare. De zendmast kleurt op maandag 23 augustus rood en geel voor de verjaardag van Wouter Honig.

Alphense Zendmast 15 aug. 2021 15:44

Alphense zendmast in de Nederlandse vlag gekleurd voor einde Tweede Wereldoorlog

Jaarlijks wordt op 15 augustus stilgestaan bij het officiële einde van de Tweede Wereldoorlog in het Koninkrijk der Nederlanden en worden alle slachtoffers herdacht van de oorlog tegen Japan en de Japanse bezetting van Nederlands-Indië. De Alphense zendmast is de hele avond rood, wit, blauw gekleurd ter nagedachtenis aan alle slachtoffers.

Alphense Zendmast 20 jul. 2021 14:30

Alphense zendmast rood verlicht voor verjaardag

Sinds vorig jaar is het mogelijk om de Alphense zendmast te verlichten voor de verjaardag van een dierbare. De zendmast kleurt op dinsdag 20 juli rood voor de verjaardag van Margreet Smits. 

Alphense Zendmast 16 jun. 2021 15:11

Zendmast in de Nederlandse vlag gekleurd voor geslaagden

Alphen hangt ‘de vlag’ uit voor alle geslaagde scholieren! Op woensdag 16 juni kleurt de toren rood, wit en blauw in verband de examenuitslag voor middelbare scholieren. Aan alle geslaagden: gefeliciteerd!

Alphense Zendmast 20 mei 2021 14:23

Alphense zendmast verlicht als roze kloppend hart

Op donderdag 20 mei is de Alphense zendmast speciaal verlicht voor Esther Graus. De zendmast klopt de hele avond in de vorm van een roze hart, dit als steuntje in de rug voor het overlijden van haar moeder met wie zij een bijzondere band had.

Alphense Zendmast 8 mei 2021 12:06

Alphense zendmast blauw en geel verlicht voor Alphen Samen Sterk

Zaterdagavond 8 mei is de Alphense zendmast verlicht voor Alphen Samen Sterk, de kledingactie die in het leven is geroepen om de door corona getroffen Alphense horecagelegenheden te steunen. De zendmast zal verlicht zijn in de kleuren blauw en geel, de kleuren van Alphen Samen Sterk.

Alphense Zendmast 27 apr. 2021 13:50

Alphense zendmast oranje verlicht voor Koningsdag

Dinsdag 27 april staat volledig in het teken van Koningsdag. Ondanks dat deze feestelijke dag ook dit jaar anders vorm krijgt, kleurt de Alphense zendmast deze avond gewoon oranje!

Alphense Zendmast 22 apr. 2021 13:10

Lichten van Alphense zendmast gedoofd voor Earth Day

Zie je de lichten van de Alphense zendmast donderdagavond 22 april niet branden? Geen zorgen, dit heeft te maken met Earth Day. Deze dag heeft als doel om ons bewust te maken van ons consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde.