Advertorial Beauty en verzorging 14 feb. 2024 16:08

Ontdek de Observ Huidanalyse bij Complete Skincare

De eerste stap naar een mooiere huid begint met een unieke huidanalyse. Bij Complete Skincare gebruiken ze de Observ Huidanalyse, die zichtbaar maakt wat met het blote oog niet te zien is.

Advertorial Beauty en verzorging 2 feb. 2024 17:25

The Center of Beauty Institute genomineerd voor de felbegeerde beauty award 2024

The Center of Beauty Institute is genomineerd voor de felbegeerde beauty award 2024 in de categorie schoonheidssalon van het jaar. De Beauty Award is dé vakwedstrijd voor schoonheidspecialisten en -salons van Nederland en wordt toegekend door een onafhankelijke vakjury. Tevens is het de hoogst haalbare onderscheiding in de schoonheidsbranche. The Center of Beauty Institute behoort nu al tot de Top 3 van heel Nederland. 

Advertorial Beauty en verzorging 30 jan. 2024 17:34

Solana’s Beauty Lounge: een oase van zelfliefde en ontspanning

Maak kennis met Solana Jallal, de eigenaresse van Solana’s Beauty Lounge. Met een overvloed aan enthousiasme en toewijding opende zij op 4 december 2023 haar salon in Alphen aan den Rijn, toegankelijk voor iedereen. Ervaar zelf het belang van een moment van ontkoppeling van de dagelijkse drukte. Ontspan bij Solana’s Beauty Lounge en laat je verwennen!

Advertorial Beauty en verzorging 26 jan. 2024 12:43

Madelinde van Complete Skincare is vanaf nu ook oncologie schoonheidsspecialist

Complete Skincare heeft er een specialisatie bij, vanaf nu mag Madelinde van Complete Skincare zichzelf oncologische schoonheidsspecialist noemen! Na het behalen van haar diploma oncologische massage en huid verzorging is ze bevoegd om een ontspannen moment creëren voor mensen die in een oncologisch traject zitten of herstellend daarvan zijn.

Winactie Beauty en verzorging 1 sep. 2023 13:43

WIN een Yon-ka behandeling bij Huidverzorgingspraktijk Silvia Heijns

Het dagelijks leven is nog maar net begonnen, maar de vakantie lijkt volgens velen alweer een hele tijd geleden. Voor wie toe is aan ontspanning, heeft Alphens.nl goed nieuws. Wij mogen een Yon-ka behandeling ter waarde van € 82,50 weggeven.

Advertorial Beauty en verzorging 25 aug. 2023 17:02

Moeder en dochter streven samen naar een gezonde en stralende huid

Al 33 jaar lang werkt de Alphense Silvia Heijns als schoonheidsspecialiste, waarvan nu al 30 jaar in haar eigen salon. Vijf jaar geleden voegde ook haar dochter Julia (24) zich ook bij de salon. Samen zijn ze dagelijks bezig om iedere huid die binnenkomt er zo mooi en gezond mogelijk uit te laten zien.

Advertorial Beauty en verzorging 1 okt. 2022 10:38

De week van de kapper: vind de kapper die geknipt is voor jou

Een gezellig gesprek en persoonlijk advies: bij kappers is jouw haar in goede handen. We mogen trots én blij zijn met onze kappers. Daarom zet Alphens.nl tijdens de Alphense Week van de Kapper diverse Alphense kapsalons in het zonnetje!

Advertorial Beauty en verzorging 10 mei 2022 14:55

Last van acne? Kom langs bij The Center of Beauty

The Center of Beauty is gespecialiseerd in acne. In de salon beginnen ze altijd met een uitgebreide intake en stellen ze samen met jou een behandelplan op. Zo kan jouw huid weer mooi in balans worden gebracht!

Advertorial Beauty en verzorging 22 apr. 2022 12:45

Fitness voor je huid bij The Center of Beauty

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Ga dan voor een bindweefselmassage bij The Center of Beauty. De bindweefselmassage is een intensieve behandeling waarmee je jouw huid de ultieme boost geeft!

Advertorial Beauty en verzorging 8 apr. 2022 16:32

Het team van The Center of Beauty breidt verder uit

The Center of Beauty heeft een nieuw collega! Misschien komt ze je al bekend voor en dat kan goed kloppen: Sylvie heeft namelijk al stage gelopen bij The Center of Beauty.  

Advertorial Beauty en verzorging 23 feb. 2022 15:21

Fair Beauty is verhuisd: maak kennis met dé schoonheidssalon van Alphen aan den Rijn!

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon waarin wordt gewerkt naar échte huidverbetering op natuurlijke wijze? Ervaar je een huidprobleem of wil je je huid graag goed verzorgen? Dan is Fair Beauty dé plek om heerlijk tot jezelf te komen en te genieten van een heerlijke behandeling met een persoonlijke touch.

Advertorial Beauty en verzorging 10 feb. 2022 16:13

Wil jij kennis maken met The Center of Beauty?

De salon is gelukkig weer open! The Center of Beauty is de schoonheidssalon van Alphen aan den Rijn waar huidverbetering en pure ontspanning optimaal samengaan. Een sfeervolle en rustgevende salon aan huis (ingang van het pand is via de achterzijde) in de Stromenwijk aan de Haringvliet.

Advertorial Beauty en verzorging 2 dec. 2021 16:51

Geniet van de speciale decemberbehandelingen van Complete Skincare

Complete Skincare is van origine de praktijk voor huidverbetering! Maar wist je dat zij inmiddels hun dienstverlening hebben uitgebreid? Speciaal voor de feestdagen hebben ze ook heerlijke decemberbehandelingen samengesteld. 

Advertorial Beauty en verzorging 6 nov. 2021 16:48

Droge of grauwe huid? Complete Skincare heeft de perfecte behandelingen voor jou!

Nu de herfst weer is begonnen is het de perfecte periode om de huid weer wat extra aandacht te geven. Wellicht wordt jouw huid erg droog en grauw in de herfst en winterperiode of heeft je huid na de zomer wat extra verzorging nodig. Gelukkig kun je met de juiste behandelingen zorgen dat ook jouw huid in de herfst weer gaat stralen!

Advertorial Beauty en verzorging 21 okt. 2021 16:54

Get that glow! Een nieuw seizoen staat voor de deur

De herfst is de perfecte periode om dode huidcellen te verwijderen door middel van een (fruitzuur)peeling. The Center of Beauty heeft daarvoor de juiste behandeling!

Advertorial Beauty en verzorging 1 sep. 2021 15:02

Met de after summer treatment van Complete Skincare ben je klaar voor het najaar

De vakantietijd is voor bijna iedereen weer voorbij en over een paar weken is het al herfst. Tijd om na te denken over het herstellen van onze huid na een wisselvallige zomer waarbij de huid is blootgesteld aan zonlicht, muggenspray, airco, chloor van het zwembad, zand en zout zeewater. Speciaal daarvoor heeft Complete Skincare de after summer treatment. 

Advertorial Beauty en verzorging 29 jun. 2021 17:35

Nieuw bij The Center of Beauty: de revolutionaire Fourtec LightBoost-Infusion-Lifting

Als een van de eerste salons in Nederland lanceert The Center of Beauty een nieuwe innovatieve anti-aging behandeling. De Fourtec® is hét nieuwste apparaat op de markt (vanuit Duitsland) op het gebied van anti-aging en huidverjonging, maar ook voor het behandelen van lijntjes, rimpels en verslappingen. 

Advertorial Beauty en verzorging 26 jun. 2021 10:21

Medische camouflage? Dat is straks mogelijk bij Complete Skincare

Vanaf 1 juli kun je bij Complete Skincare ook terecht voor medische camouflage. Hiermee zijn zij de eerste ANBOS gediplomeerde schoonheidssalon die deze behandeling aanbiedt in Alphen aan den Rijn en omgeving.